Pokvarite (ne)prijateljima gledanje Igre prijestolja

Svijet će narednih tjedana biti zaokupljen gledanjem posljednje sezone HBO-ove hit serije, a neki se na taj račun mogu i dobro zabaviti i našaliti s pretjerano zagriženim fanovima

Sandro Vrbanus nedjelja, 14. travnja 2019. u 17:04

Ovog vikenda započinje posljednja sezona HBO-ovog globalnog hita, serije Igra prijestolja, i vrlo je vjerojatno da ćemo u narednim tjednima samo o tome slušati od njezinih fanova. No, jedna ekipa developera odlučila se našaliti na račun ljubitelja GoT-a pa je izradila web aplikaciju kojom im se užitak u iščekivanju raspleta, smrti likova, i konačne borbe za prijestolje lako može – spoilati.

Želite li nekome iz šale pokvariti iskustvo iznenađenja i neočekivanih događaja, njegov broj telefona možete prijaviti na stranici Spoiled.io. Čim se pojedina epizoda posljednje sezone pojavi na HBO-u, ovaj će servis svim prijavljenim brojevima poslati SMS poruku koja će otkriti najšokantnije trenutke epizode.

U slučaju da "žrtva" odgovori na poruku, počinitelj ovog nedjela moći će (pretpostavljamo) ljutiti odgovor i vidjeti na posebnom linku. Kažu da usluga radi sa svim međunarodnim brojevima mobitela.

Zadovoljstvo uživanja u tuđoj patnji nešto i košta – za prijavu pojedinog broja i njegovu "pretplatu" na GoT spoilere treba izdvojiti 0,99 dolara po spoileru ili 4,99 dolara za cijelu sezonu. Zlobnici, navalite!

(Hint: stavi li netko vaš broj na ovu listu, prestanak spoilanja Igre prijestolja moći ćete zatražiti slanjem odgovora STOP ili UNSUBSCRIBE. Blokiranje pošiljatelja neće pomoći jer se poruke šalju s različitih brojeva).