XPG najavio tablete koje gamerima poboljšavaju izvedbu

XPG, tajvanski proizvođač igraćih sustava, komponenti i proizvoda za poboljšanje načina života, predstavio je, prigodno na 1. travnja, tablete za poboljšanje performansi u igranju

Bug.hr petak, 1. travnja 2022. u 19:38

Mnoge su kompanije proteklih godina odustale od šaljivih objava na 1. travnja, mediji su na ovaj datum gotovo prestali s plasiranjem prigodnih lažnih vijesti (vjerojatno jer ih i tijekom godine ima previše), no ipak se tu i tamo pojavi netko tko održava tradiciju prvotravanjskih zezancija… u nastavku prenosimo priopćenje za javnost koje smo danas dobili, a tiče se – tableta za poboljšanje gamerske izvedbe, plasiranih pod Adatinom markom XPG.


XPG GAMER BOOST

Kako igranje igara postaje sastavni dio industrije masovne zabave, sve je izraženija potreba za resursima koji bi pomogli slabije razvijenim i manje nadarenim igračima svih vrsta i žanrovskih preferencija. Igračima je malo što gore od loše igre. Gubljenje i najbolju igru u trenutku može pretvoriti u igrački pakao. Frustracija je tim gora kada igrač gubi od neigrajućeg lika. XPG GAMER BOOST osmišljen je zato da se takvi scenariji više nikada ne moraju ponoviti.

XPG GAMER BOOST dodatak je za poboljšanje performansi koji će vašu igru podići u rekordnom roku podići na višu razinu. Zašto biste satima razvijali svoj lik i opetovano gubili živote tek jedan udarac od pobjede u glavnoj borbi kada umjesto toga možete uzeti dvije kapsule i odmah poboljšati svoje performanse? GAMER BOOST osmišljen je zato da bi uklonio „plus“ iz pojma New Game Plus.

XPG je s dodatkom GAMER BOOST zapravo demokratizirao igranje igara. Igrači više neće morati moljakati programere da u najnoviji klon igre Dark Souls dodaju lakši način igranja. Kaotične glavne borbe više se neće morati krpati zato što glasna manjina igrača jednostavno ne može proći dalje. S dodatkom XPG GAMER BOOST postignuto je ono što programeri nisu uspjeli u zadnjih dvadesetak godina razvoja igara: igre su sada pristupačne i zabavne svima. Vaše će se igračke performanse trenutačno poboljšati uz samo jednu dozu od dvije kapsule. Uz trajniju će upotrebu, pak, igrači primijetiti i dosljedno poboljšanje u svojim općim igračkim sposobnostima. Ne dajte da vas igranje ikada više oneraspoloži. Već danas iskušajte XPG GAMER BOOST!

Anketa Glasanje do 8.4.2022. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova: