BeSoccer - praćenje rezultata velikog broja nogometnih utakmica u stvarnom vremenu

Aplikacija za praćenje sportskih rezultata definitivno ne nedostaje, no čim je veći izbor, tim je lakše izabrati osobnog favorita. BeSoccer se definitivno svrstava među ponajbolje i najpopularnije aplikacije koje omogućuju praćenje rezultata nogometnih utakmica i svega što je povezano s nogometom...

Matija Gračanin četvrtak, 21. listopada 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv BeSoccer 
Namjena Aplikacija za rezultate nogometnih utakmica
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 20 kn godišnje

Kada se nekog istinskog ljubitelja praćenja sportskih statistika upita koju bi aplikaciju preporučio, neće ni dvojiti oko preporuke one aplikacije koje upravo ima na svojemu pametnom telefonu, a mnogi će preporučiti domaće aplikacije SofaScore ili HRnogomet.

No to ne znači da nije uputno pogledati što sve može ponuditi konkurencija i alternative, a prilično dobar primjer je upravo BeSoccer. Riječ je o popularnoj aplikaciji s pravom vojskom poklonika koji žele u svakom trenutku znati točne rezultate nogometnih utakmica i pratiti povezane statistike.

BeSoccer se može povaliti s jednom od najvećih baza podataka koja obiluje nogometnim statistikama, a činjenica da pokriva gotovo sve lige u 200 zemalja diljem svijeta, svakako može poslužiti kao potvrda i preporuka da se ovoj aplikaciji pruži prilika.

Uz prikaz rezultata uživo onako kako se odvijaju utakmice,  tu su izdašni statistički podaci, zatim novosti iz nogometnog svijeta, praćenje momčadi ili pojedinih igrača, analize i predviđanje ishoda utakmica te još zbilja mnogo toga.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, ali se prikazuju oglasi kojih se može riješiti plaćanjem godišnje pretplate od 20 kn. Plaćanjem pretplate se dobiva i nešto manja potrošnja internetskog prometa, nešto veća brzina učitavanja podataka te manji utjecaj na bateriju mobilnog telefona.