Fabulous - motivacijska aplikacija za stvaranje zdravih navika kroz dnevne rutine

Stvoriti zdrave navike katkada doista nije lako, a čak i kada ih se pokuša usvojiti, nerijetko se dogodi da se nakon nekog vremena od njih odustane. Ovo je aplikacija koja to želi promijeniti oslanjajući se na znanstveno provjerene metode i tako omogućiti svojim korisnicima zdraviji i sretniji život…

Matija Gračanin srijeda, 30. ožujka 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Fabulous 
Namjena Motivacijska aplikacija za stvaranje zdravih navika
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 39,99 USD godišnje

Fabulous je motivacijska aplikacija koja nastoji pomoći pri ostvarivanju nekog od ciljeva kojeg bi inače, bez pravilne i učestale motivacije, bilo teško postići i obično bi završilo tako da se od tog cilja odustane. Ono što je čini zanimljivom i potencijalno vrlo učinkovitom, svakako je činjenica da se temelji na znanstvenim istraživanjima.

Fabulous, dakle, želi pomoći stvoriti zdrave navike tako da se pridržava određenih rutina, kao što to obično čine vrhunski sportaši. Sve što treba raditi kako bi se, primjerice izgubilo na težini, jest pratiti savjete koje aplikacija daje, prihvaćati izazove, izabirati preporučene rutine (mogu se stvarati i vlastite) te drugo.

U suštini se sve svodi na prihvaćanje i odrađivanje svega onoga što je putem aplikacije zadano i, nakon određenog vremena, cilj bi trebao biti postignut, a zdrava rutina formirana. Dakako, to ne znači da se neće i dalje trebati potruditi kako bi se zadani cilj ostvario, ali ova aplikacija doista može pomoći oko toga  da se ono što se želi doista i ostvari kroz stvaranje zdravih navika uz rutine.

U svakom slučaju, svi oni koji često odustaju od zadanog cilja iz bilo kojeg razloga, s ovom bi aplikacijom potencijalno mogli postići sve ono što su si zadali. Prvi tjedan korištenja aplikacija i personaliziranog plana je besplatno, a za dalje je potrebno plaćati pretplatu koja stoji nešto više od tri dolara mjesečno (39,99 dolara godišnje).