Investing.com - bogat izvor svježih informacija za one koji se bave investiranjem

Riječ je o jednom od ponajboljih servisa koji se specijaliziraju za praćenje financijskog tržišta, a uopće ne čudi zašto je tako popularna. Naime, omogućava da se u stvarnom vremenu prati više od sto tisuća financijskih instrumenata na više od 70 svjetskih burzi, uključujući i kriptovalute…

Matija Gračanin ponedjeljak, 23. kolovoza 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Investing.com
Namjena Praćenje financijskih instrumenata
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 69 kn mjesečno ili 679 kn godišnje

Investing.com je jedan od ponajboljih i vjerojatno najpoznatijih servisa koji se specijaliziraju za praćenje financijskog tržišta, a koji među poznavateljima investiranja nije potrebno posebno dodatno predstavljati i to s dobrim razlogom.

Kroz služene se aplikacije, naime, može u stvarnom vremenu pratiti više od sto tisuća financijskih instrumenata na više od 70 svjetskih burzi. Dakako, tu je i poseban dio namijenjen kriptovalutama pa ovo doista postaje univerzalna i gotovo nezaobilazna aplikacija za sve one koji sudjeluju na raznim financijskim tržištima.

Investing.com nudi općenite vijesti s tržišta kapitala, razne analize, ali i brojni financijski alati kao što je ekonomski kalendar, tehnička izvješća i analize, konverter valuta, prikaz naprednih grafova, praćenje trendova i čitav niz drugih korisnih mogućnosti kada se želi u svakome trenutku pratiti stanje na tržištima i svjetskim burzama.

Osim toga, od drugih stvarčica vrijednih spomena, svakako valja izdvojiti mogućnost izrade vlastitog personaliziranog portfelja te podešavanje notifikacija za bilo koji instrument prema različitim kriterijima. Aplikacija je besplatna, no prikazuju se oglasi kojih se može riješiti plaćanje mjesečne pretplate koja stoji 69 kuna ili godišnje koja stoji 679 kuna.

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

In-ear slušalice

MARSHALL Mode EQ

Snažan zvuk uz minimalno izobličenje, Mode EQ, daljinski, 20 Hz – 20 kHz, 100 dB, 18 ohma, mikrofon, kabel otporan na petljanje.

599 kn 79,50 € Kupi

Streaming pojacalo

ROKSAN ATESSA

BluOS , širok izbor digitalnih i analognih prikljucaka i veza, Bluetooth, AirPlay 2, kompatibilan s MQA i FLAC, 130W (4 ohma).

14.990 kn 1.989,51 € Kupi