Košarica - domaća aplikacija za pregled ponuda i promocija u glavnim prodajnim lancima u Hrvatskoj

Košarica je korisna domaća aplikacija koja ne samo da olakšava snalaženje s novim cijenama u trgovinama, nego na jednom mjestu omogućava pregled ponuda i promocija u prodajnim lancima u Hrvatskoj te nudi i druge praktične mogućnosti za planiranje kupovine…

Matija Gračanin srijeda, 25. siječnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Košarica 
Namjena Pregled akcija u prodajnim lancima u RH
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan

S uvođenjem eura kao nove valute došlo je i do znatnih promjena cijena u trgovinama, pa samim time aplikacije poput ove dobivaju na još većem značaju. Stoga ne treba čuditi da je Košarica u kratkom roku uspjela zadobiti pažnju građana koji je koriste kako bi pri kupovini uštedjeli i lakše se snalazili s cijenama u novoj valuti.

U suštini je riječ o stvarno zgodno napravljenoj domaćoj aplikaciji za pregled ponuda i promocija u glavnim prodajnim lancima u Hrvatskoj kao što su Konzum, Kaufland, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine i druge, a posebno je zgodno to što je moguće pregledavati proizvode prema kategorijama i trgovinama.

Nije izostala ni mogućnost pretraživanja pa je vrlo lako naći u kojoj je trgovini neki proizvod najpovoljniji (i gdje ga se zapravo može kupiti), a tu je i mogućnost lakog stvaranja popisa za kupovinu tako da se dodaju artikli koje se može pronaći unutar aplikacije (u svakome je trenutku moguće dodati i vlastite proizvode.

Osim toga, korisnim će se pokazati i jednostavni kalkulator, odnosno pretvarač valuta, koji prikazuje i sada već poznatu tablicu za brzu konverziju pa se doista lakše snalaziti s cijenama koje su sada prikazane u eurima. Košarica je zasad još uvijek razvoju te dostupna isključivo za Android telefone, s time da je inačice za iPhone u planu. Besplatna je, no prikazuje oglase.