Košarica - domaća aplikacija za pregled ponuda i promocija u glavnim prodajnim lancima u Hrvatskoj

Košarica je korisna domaća aplikacija koja ne samo da olakšava snalaženje s novim cijenama u trgovinama, nego na jednom mjestu omogućava pregled ponuda i promocija u prodajnim lancima u Hrvatskoj te nudi i druge praktične mogućnosti za planiranje kupovine…

Matija Gračanin srijeda, 25. siječnja 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Košarica 
Namjena Pregled akcija u prodajnim lancima u RH
Android Play Store
iOS Nema
Cijena Besplatan

S uvođenjem eura kao nove valute došlo je i do znatnih promjena cijena u trgovinama, pa samim time aplikacije poput ove dobivaju na još većem značaju. Stoga ne treba čuditi da je Košarica u kratkom roku uspjela zadobiti pažnju građana koji je koriste kako bi pri kupovini uštedjeli i lakše se snalazili s cijenama u novoj valuti.

U suštini je riječ o stvarno zgodno napravljenoj domaćoj aplikaciji za pregled ponuda i promocija u glavnim prodajnim lancima u Hrvatskoj kao što su Konzum, Kaufland, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine i druge, a posebno je zgodno to što je moguće pregledavati proizvode prema kategorijama i trgovinama.

Nije izostala ni mogućnost pretraživanja pa je vrlo lako naći u kojoj je trgovini neki proizvod najpovoljniji (i gdje ga se zapravo može kupiti), a tu je i mogućnost lakog stvaranja popisa za kupovinu tako da se dodaju artikli koje se može pronaći unutar aplikacije (u svakome je trenutku moguće dodati i vlastite proizvode.

Osim toga, korisnim će se pokazati i jednostavni kalkulator, odnosno pretvarač valuta, koji prikazuje i sada već poznatu tablicu za brzu konverziju pa se doista lakše snalaziti s cijenama koje su sada prikazane u eurima. Košarica je zasad još uvijek razvoju te dostupna isključivo za Android telefone, s time da je inačice za iPhone u planu. Besplatna je, no prikazuje oglase.

📢 12 rata beskamatno

LAPTOPI

Velika ponuda laptopa za rad, igru ili učenje!

198,95€ 1.498,99 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

MONITORI

Upotpuni svoj laptop većim ekranom!

101,99€ 768,44 kn Kupi


Vitki i snažni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE120

Glatku i široku disperziju visokih frekvencija s čistim srednjim rasponom i munjevitim basom.

778,95 € 5.869,00 kn Kupi

Pravi doživljaj zvuka kao s pozornice

JBL Stage A180

6.5-inčni 2,5-sistemski samostojeći zvučnici, frekvencijski odziv: 40-40 000 Hz, osjetljivost: 90 dB, preporučena snaga pojačala: 20-220 W

549,00 € 4.136,44 kn 573,00 € Akcija