LiveScore - još jedna vrlo popularna aplikacija za praćenje sportskih rezultata uživo

Aplikacije za praćenje sportskih rezultata prilično su popularne, a među njima su se tijekom vremena etablirala neka nadaleko poznata imena. LiveScore je još jedna takva aplikacija i platforma koja svoj posao obavlja onako kako bi se to od nje i očekivalo…

Matija Gračanin utorak, 18. lipnja 2024. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv LiveScore
Namjena Popularna aplikacija za praćenje sportskih rezultata
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Premda su se u kategoriji platformi i aplikacija za praćenje sportskih rezultata tijekom vremena etablirala neka dobro poznata imena kao što su Sofascore, Flashscore ili FotMob, aplikacije toga tipa i dalje su prilično tražene i to pogotovo kada su u tijeku velika sportska natjecanja baš kao što je aktualni Euro 2024.

LiveScore još je jedna prilično popularna aplikacija koja se specijalizira za prikaz sportskih rezultata u stvarnom vremenu te pravog mnoštva drugih podataka i statistika, a dosad je preuzeta više od 50 milijuna puta, što samo potvrđuje koliko je popularna i koliko su, zapravo, aplikacije ovoga tipa tražene.

Slično kao i druge aplikacije ovoga tipa, ne specijalizira se samo za jedan sport nego nudi praćenje nogometnih rezultata, košarke i hokeja te drugih sportova, a odmah je nakon instalacije moguće naznačiti koje se momčadi želi pratiti i to prema ponuđenim zemljama, kao i uključiti notifikacije za rezultate i novosti.

Nakon toga se mogu dodati natjecanja te, jednako tako, uključiti push notifikacije, a onda se odmah mogu početi pregledavati aktualni rezultati za koje će se dobivati i obavijesti (ako se tako namjestilo) kao i pratiti sportske utakmice uživo kroz prikaz rezultata i statističkih podataka.

Naravno, tu su i drugi sadržaji kao što su razni videozapisi ili personalizirani pregled novosti, a detaljan pregled statistika i drugih informacija vjerojatno nije potrebno posebno ni isticati. Ukratko, ovo je još jedna aplikacija koju bi istinski ovisnici o sportskim rezultatima trebali barem probati.