Flashscore - pregled aktualnih rezultata za više od trideset sportova diljem svijeta

FlashScore je još jedna od aplikacija koja na uvid daje svježe rezultata za brojna sportska događanja diljem svijeta, ali omogućava i da se uvijek bude u toku s omiljenim sportskim natjecanjima nudeći pravovremene obavijesti i novosti o najvažnijim situacijama…

Matija Gračanin utorak, 16. kolovoza 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Flashscore 
Namjena Sportski rezultati za 38 sportova
Android Play Store 
iOS App Store
Cijena Besplatan

FlashScore je još jedna od aplikacija koju bi trebao iskušati svaki istinski ovisnik o sportskim natjecanjima i koji baš u svakome trenutku želi znati rezultate za brojne sportove (od nezaobilaznog nogometa, preko tenisa i košarke pa sve do boksa, badmintona odbojke i drugih sportova) i to u stvarnom vremenu.

Uz same rezultate tu je i cijeli niz drugih informacija pa bi se aplikacija mogla koristiti i za praćenje utakmica i mečeva gotova kao da ih se prati uživo. Naime, u svakome je trenutku moguće doznati najvažnije situacije na nekom sportskom natjecanju; je li kome dodijeljen crveni karton ili je li završila četvrtina, poluvrijeme i tome slično.

Dojam praćenja utakmica uživo osnažuju i tekstualni komentari, kao i neke druge potencijalno zgodne stvarčice. Vjerojatno ne treba posebno isticati ni činjenicu da su tu notifikacije kao i mogućnost postavljanja alarma, a nekima će posebno biti zgodno i to što je sve moguće sinkronizirati između više uređaja.

Konačno, da je doista riječ o aplikaciji koja itekako ima što ponuditi najzagriženijim pratiteljima sportskih natjecanja, svjedoči i činjenica da je koristi više do sto milijuna korisnika, ali i da u službenim trgovinama aplikacija ima vrlo visoke ocjene kao i mnoštvo pozitivnih komentara zadovoljnih ovisnika o sportskim rezultatima.