MS tim – praktična domaća aplikacija namijenjena oboljelima od multiple skleroze

Multipla skleroza je najčešća autoimuna kronična upalna bolest središnjeg živčanog sustava nepoznatog uzorak i nepredvidljivog tijeka od koje najčešće obolijevaju pretežito mlađe osobe. Ovo je praktična i jednostavna aplikacija koja je namijenjena upravo oboljelima…

Matija Gračanin utorak, 22. studenog 2022. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv MS tim 
Namjena Aplikacija za oboljele od multiple skleroze
Android Play Store
iOS App Store
Cijena Besplatan

Svake se godine 30. svibnja obilježava Svjetski dan multiple skleroze, najčešće autoimune upalne bolesti središnjeg živčanog sustava od koje dvaput češće obolijevaju žene, dok se sama bolest može pojaviti u bilo kojoj godini život no najčešće se od nje obolijeva između 20. i 45. godine života.

Simptomi bolesti su vrlo raznoliki i život s multiplom sklerozom doista kod neki oboljelih nije lagan. MS tim jednostavna i praktična domaća aplikacija koja pomaže oboljelima da se lakše nose sa svojom bolešću i barem im malo doprinese poboljšanju kvalitete života.

Osim što omogućava kontinuirano dnevno praćenje zdravstvenog stanja kroz vođenje dnevnika simptoma, nudi i neke dodatne korisne mogućnosti. Tu je opcija postavljanja ponavljajućih podsjetnika za uzimanje terapije i odlaske liječniku te kalendar aktivnosti koji na jednom mjestu grupira  sve aktivnosti.

Tu je i mogućnost pohrane medicinske dokumentacije kako bi je se lakše pronalazilo, a sve je to zapakirano u jednostavno i uredno sučelje. Za korištenje aplikacije je potrebno odraditi registraciju (može se koristiti i Googleov račun), a onda treba dovršiti i stvaranje vlastitog profila (taj se korak inicijalno može preskočiti).

Aplikacija je dvojezična (hrvatski i engleski jezik), a i besplatna je premda je predviđena mogućnost prikazivanja oglasa. Bilo kako bilo, ovo je jedna od aplikacija koja bi oboljelima od multiple skleroze itekako mogla biti korisna.HI-FI EXPERIENCE WEEK

KEF

Od 28.11. do 16.12. 2022. posjeti našu slušaonu na Zagrebačkom Velesajmu i uživaj u KEF Wireless aktivnim zvučnicima.

Kupi

Hibridno integrirano pojačalo

VINCENT SV-737

Bluetooth, WiFi, 20 Hz - 20 kHz, > 90 dB, 47 kOhm, 590 W, WAV, FLAC, APE, LPCM, MP3, ACC, AC3, WMA, 6 x stereo RCA, 2 x Optical, 2 x Coaxial.

24.999 kn 3.317,94 € Kupi

Wireless podni zvučnici

KEF LS60

Visokokvalitetan streaming, Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon Ready, Bluetooth, Spotify, Tidal, Deezer, 26 Hz - 36 kHz, 111 dB.

49.999 kn 6.636,01 € 52.699 kn Kupi