MyFitnessPal - popularna aplikacija koja pomaže pri praćenju kalorija

Jedan od najtežih zadataka tijekom pridržavanja dijete jest precizno praćenje koliko se kalorija unosi tijekom dana, no to zapravo uopće ne mora biti pretjerano zamoran proces ako se pri ruci ima i odgovarajuća aplikacija. Ovo je jedan od najboljih brojača kalorija…

Matija Gračanin petak, 9. srpnja 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv MyFitnessPal 
Namjena Brojač kalorija
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan / 9,99 USD mj ili 49,99 USD godišnje (Premium)

Svi oni koji se upuštaju u katkada mukotrpno pridržavanje dijete dobro znaju koliko naporno može biti neprestano paziti na unos kalorija i precizno praćenje koliko se kalorija nekim obrokom unosi. Srećom, postoje aplikacije koje čitav taj posao čine daleko jednostavnijim, a MyFitnessPal je jedan od ponajboljih brojača kalorija koji poznaje više od milijun vrsta hrane kako bi brojanje bilo tim jednostavnije.

Naravno, kako bi se uz pravilnu prehranu doista mršavjelo i postigla zdrava tjelesna težina, moguće je definirati i različite tipove vježbi te dobiti jasan dnevni pregled unosa kalorija pri čemu je moguće vidjeti i koliko je još potrebno tjelesne aktivnost kako bi se unesene kalorije potrošile i, u konačnici, kako bi se postigao željeni cilj.

Sama aplikacija nudi i čitav niz drugih zgodnih stvarčica kao što je više od 250 recepata za razna jela te više od 150 različitih vježbi kako bi svakodnevnica do postizanja željene tjelesne težine bila manje dosadna i naporna. Osim toga, tu je i zajednica drugih koji imaju isti cilj i koriste istu aplikaciju te neke druge zgodne stvarčice.

Drugim riječima, svi oni koji su naumili postiži zdravu tjelesnu težinu te u svakome trenutku žele pratiti svoj napredak, MyFitnessPal je odličan brojač kalorija koji će upravo u tome pomoći. Besplatna inačica je upotrebljiva, no za puni doživljaj valja plaćati mjesečnu pretplatu od deset dolara ili godišnju pretplatu od 50 dolara za izdanje Premium koje se besplatno može isprobavati mjesec dana.