Nabava.net - jednostavno uspoređivanje cijena izravno na smartfonu

Popularan domaći servis za uspoređivanje cijena već neko vrijeme ima službenu aplikaciju. Osim što se cijene proizvoda mogu pretraživati tako da se utipka naziv, proizvode je moguće pregledavati i putem kategorija, a tu su i neke druge zgodne mogućnosti...

Matija Gračanin četvrtak, 14. siječnja 2021. u 02:50
OSNOVNI PODACI
Naziv Nabava.net
Namjena Pronalaženje najniže cijene
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Ovaj domaći servis za pronalazak najnižih cijena za velik broj proizvoda dostupnih u više do 150 trgovina definitivno nije potrebno posebno predstavljati, no svakako valja reći da gotovo i ne postoji bolji način da se pronađe najniža cijena za neki proizvod. Podržava više od 150 trgovina, a aplikacija za smartfone nudi i neke dodatne mogućnosti.

Uz to što je proizvode moguće pretraživati prema nazivu, omogućeno je i pregledavanje proizvoda prema kategorijama. Pronađene proizvode je moguće sortirati prema popularnosti, nazivu ili cijeni, a tu je i čitav niz filtara kojima se može dodatno prilagoditi prikazani popis proizvoda što čitav servis čini samo korisnijim.

Osim toga, Nabava.net nudi i neke druge zgodne stvarčice kao što je mogućnost postavljanja alarma za određeni proizvod pa se može dobiti obavijest kada se željenom proizvodu snizi cijena, a same je proizvode moguće dodavati i u listu želja.

Sučelje aplikacije je vizualno skladno i jednostavno, a posebno je zgodno i to što je moguće birati između svijetle i tamne teme. Konačno, premda se traži otvaranje korisničkog računa ili prijava s Googleovim ili Facebookovim računom, aplikaciju je moguće koristiti i kao gost, a aplikacija je i sasvim besplatna.