Pulsar Music Player - malen no vrlo moćan reproduktor glazbe

Na prvi pogled djeluje kao sasvim klasičan glazbeni reproduktor za pametne telefone s Android OS-om koji se usredotočuje na reprodukciju glazbenih datoteka koje se skladište na lokalnoj pohrani ili SD karticama, no ugodno iznenađuje i mogućnostima i svojom veličinom…

Matija Gračanin subota, 31. listopada 2020. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Pulsar Music Player
Namjena Reproduktor glazbe
Android Google Play
iOS Nema
Cijena Besplatan / 26 kn (Premium)

Konkurencije među reproduktorima glazbe na pametnim telefonima je doista žestoka, a premda većina nudi otprilike slične mogućnosti, uvijek ima onih koji se izdvajaju nekim specifičnostima. Izuzetak tome nije niti ovaj prilično zgodno napravljen reproduktor glazbe kojemu je jedna od glavnih karakteristika činjenica da je malen, a istodobno prilično dobro opremljen pa se nameće kao odlično rješenje za sve one koju muku muče s memorijskim prostorom.

Pulsar Music Player krasi moderno i vizualno lijepo sučelje, a koje manipulaciju glazbom na pametnom telefonu čini lakšom. Omogućava jednostavno stvaranje pametnih playlista, tu je i mogućnost sortiranja glazbe prema glazbenicima, albumima, mapama ili žanru, a nudi i podršku za reprodukciju bez stanki (Gapless playback) kao i mogućnost automatskog preuzimanja naslovnica albuma.

Osim toga, tu je i ekvalizator (samo u inačici Premium), tajmer, četiri osnovne teme kojima je moguće prilagoditi sučelje, praktičan widget, podrška za Android Auto, mogućnost uređivanja ID3 tagova, prikaz tekstova pjesama, podrška za Chromecast, Last.fm scrobbling, zatim brzo pretraživanje i, ono što je možda najvažnije, sasvim solidna kakvoća zvuka reprodukcije.

Razlika između besplatne inačice i one naplatne je vrlo mala, što mu je još jedna prednost. Tako se za 26 kn dobivaju dodatne mogućnosti kao što je ekvalizator s devet presetova, pojačavanje basa te dodatne teme. Oni koji koriste Play Pass, inačicu Premium dobivaju u sklopu pretplate.