Robinhood – kontroverzna aplikacija za trgovanje kriptovalutama dostupna i kod nas

Američka platforma za jednostavno trgovanje kriptovalutama ovoga je tjedna stigla i na tržište Europske unije, gdje odmah nudi i pogodnosti u obliku zarade bitcoina za svaku obavljenu transakciju

Sandro Vrbanus subota, 9. prosinca 2023. u 08:05
OSNOVNI PODACI
Naziv Robinhood Crypto
Namjena Trgovanje kriptovalutama
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Mobilna aplikacija Robinhood Crypto na kriptotržištu se proslavila nakon nekoliko skandala, a time je, kako se čini, samo dobila na popularnosti. Danas je u SAD-u koristi više od 22 milijuna ljudi, koji njome gotovo svakodnevno trguju kriptovalutama. Izgledno je da će se taj broj dodatno povećati ovotjednim širenjem na tržišta Europske unije, pa i ono hrvatsko.

Na našem tržištu ovom se aplikacijom nećete moći služiti za trgovanje dionicama i svim mogućim tokenima, kao što je to slučaj u SAD-u, već će služiti samo za odabrane kriptovalute, njih više od 25 (popis je ovdje). Za svaku obavljenu transakciju aplikacija će korisniku dodijeliti određeni bonus, isplaćen u bitcoinu, a slično će se isplaćivati i za dovođenje novih korisnika. Platforma ističe da na njoj ulagači trguju vlastitim kriptovalutama, na siguran način, koji zadovoljava sve regulative Europske unije, a sve uz najniže troškove na tržištu.

Ulagačima su dostupne i sve potrebne informacije, praćenje cijena u stvarnom vremenu, analize i najnovije vijesti iz kriptosvijeta. Tijekom 2024. godine najavljuju i podršku za dodatne kriptovalute, staking, prebacivanje kriptoimovine među korisnicima i slične novitete. Za prijavu na platformu građani EU moraju biti stariji od 18 godina.

Anketa Glasanje do 16.12.2023. Glasanje zatvoreno

Ukupni broj glasova: