Zaposlise.hr - domaća platforma koja spaja poslodavce s posloprimcima

Digitalno doba traži i drukčiji način da posloprimci nađu idealne poslodavce i obratno, a ovo je domaća platforma koja upravo to želi ponuditi i omogućiti. Drugim riječima, ovo je mobilna aplikacija koja pomaže da se na jednostavan način dođe do zaposlenja…

Matija Gračanin utorak, 26. rujna 2023. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv Zaposlise.hr 
Namjena Domaća platforma za pronalazak posla
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Zaposlise.hr je domaća platforma koja za cilj ima na jednostavan način povezivati poslodavce s onima koji traže posao, a funkcionira otprilike kao što funkcioniraju neke od danas popularnih platformi za pronalazak partnera. Ključ je u tome što se sve može izvoditi izravno na svojem pametnom telefonu.

Posloprimci moraju otvoriti korisnički račun (potrebno je potvrditi adresu e-pošte) te zatim napraviti vlastiti profil koji će poslužiti kao suvremena verzija klasičnog životopisa, a slično će napraviti i poslodavci te navesti na kojim pozicijama zapošljavaju i kakav profil zaposlenika traže.

Posloprimcima ostaje još samo klizati po zaslonu lijevo ili desno, ovisno o tome zanima li ih posao ili ne, sve dok se dvije međusobno zainteresirane strane ne nađu. Dalje je putem aplikacije moguće izravno razgovarati s kandidatima ili poslodavcima te dogovarati detalje, a moguće je i primati pozive poslodavaca.

Sama aplikacija je dvojezična (engleski i hrvatski), moguće je upravljati hoće li profil biti vidljiv poslodavcima (što znači da se mogu primati pozivi od zainteresiranih poslodavaca ili ne), tu je i pregled novosti kao i neki drugi detalji. U svakom slučaju, ovo je još jedna platforma koju vrijedi iskušati kad se traži posao.