SofaScore jednom online ili offline posjetitelju .debuga poklanja PlayStation5!

Samo za posjetitelje .debuga SofaScore organizira kviz u kojem će se provjeravati brzina, sportsko znanje i pozorno slušanje njihovih predavanja. Najspretniji imaju prilike osvojiti najtraženiju konzolu današnjice

debug.hr ponedjeljak, 7. lipnja 2021. u 06:00

SofaScore je hrvatska aplikacija koja pruža rezultate i sportske statistike za 20 milijuna aktivnih korisnika mjesečno. Ono što je izdvaja od konkurencije nisu samo dubinske statistike i jedinstveni featurei poput ocjena igrača već i njihov lokalni pristup sportu, prvenstveno nogometu – od prošle godine projekt SofaScore Editor omogućuje lokalnim klubovima i ligama da unose svoje rezultate u SofaScore te se tako predstave milijunima korisnika, jednako kao i najveće lige svijeta.

Dva predavaja na .debugu

Iako sama SofaScore aplikacija postoji već cijelo jedno desetljeće, prošle im se godine broj zaposlenika gotovo udvostručio. Zbog toga su se odlučili dodatno okrenuti hrvatskom tržištu, te se ove godine po prvi puta predstavljaju na .debug konferenciji – i to s dva predavanja.

U jednom će Josip Stuhli, CTO, govoriti o tome kako skalirati proizvod od 0 do 20 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a u drugom će Toni Bakarčić, Android developer, otkriti kako SofaScore sudjeluje u globalnom redefiniranju načina na koji današnji fanovi prate sport.

Osvoji PlayStation5 na .debugu!

Kako im je ovo prvo pojavljivanje na .debugu, ekipa iz SofaScorea je pripremila i iznimno zanimljive aktivnosti – drugi dan konferencije na njihovom će se štandu održati kratki online kviz kojem će moći pristupiti svi na konferenciji, a nagrada za najbolju ili najboljeg bit će PlayStation5!

Pozivamo sve da posjete štand SofaScorea za više informacija o kvizu i nagradi do koje, kako vjerojatno svi znamo, ovih dana stvarno nije lako doći.


Mali hint: iako će kviz ovisiti isključivo o brzini prsta i veličini sportskog znanja, za one koji stvarno žele do PS5, nije loša ideja štreberski slušati SofaScore predavanja. Kviz će biti dostupan i online i offline posjetiteljima .debuga, a više o svemu čut ćete na samoj konferenciji!


Podsjećamo, online-only ulaznica ima u neograničenoj količini, pa ugrabite svoju na www.debug.hr, zaigrajte kviz SofaScorea, i ogrebite se za PlayStation5.