Godišnji pregled Reddita – Očekivano najpopularnije GameStop objave

Afera s GameStop dionicama ove je godina bila izrazito popularna na Redditu, što upravo dokazuje i godišnji pregled platforme

Matej Markovinović petak, 10. prosinca 2021. u 06:00

Kako se bliži kraj godine, tako ne prestaju stizati godišnji pregledi raznoraznih internetskih platforma. Ovoga je puta na red stigao popularni internetski forum, Reddit, koji se osvrnuo na neke od najvećih trenutaka i trendova u 2021. godini.

Zahvaljujući redditorima i skoku dionica GameStopa koji se dogodio početkom 2021., u ovogodišnjem se pregledu najviše istaknuo subreddit WallStreetBets, koji se može pohvaliti s čak tri objave s najviše glasova na cijeloj platformi.

Prvo mjesto s više od 433.000 glasova ponosno zauzima objava korisnika koji je zakupio reklamni pano na Times Squareu s natpisom „$GME GO BRRR“.

Na drugom i trećem mjestu također se nalaze objave s r/ WallStreetBets, dok je na četvrtom mjestu snimka zaslona koja je prikupila skoro 273.000 glasova na r/antiwork,. Na petom se mjestu našao i r/nextfuckinglevel s videozapisom dvojice zaštitara koji su se nenadano našli u oružanoj pljački transportirajući veće količine novca.

Na Redditu je ove godine postavljeno više od 366 milijuna objava, što predstavlja skok od 19 posto u odnosu na prethodnu godine. U porastu je i broj komentara, kojih je u 2021. godini bilo čak 2,3 milijarde, dok je glasova bilo gotovo 46 milijardi.

Korisnici će na platformi ubrzo moći pronaći i personalizirani godišnji pregled, Reddit Recap, pa će tako saznati koliko su banana „skrolali“ u aplikaciji, ali i brojne druge zanimljive informacije.

Foto: Reddit
Foto: Reddit