Huawei Talkband B5 stiže 18. srpnja zajedno s mobitelima Nova 3

Evan Blass nedavno je otkrio izgled TalkBanda B5, a proizvođač je sada objavio i službeni datum predstavljanja – 18. srpnja

Stjepan Bilić utorak, 10. srpnja 2018. u 23:11

Evan Blass, jedan od najpoznatijih i ujedno najpouzdanijih leakera nedavno je otkrio dizajn pametnog gadgeta – TalkBand B5. Sada, koji dan kasnije, sam proizvođač je objavio i datum službenog predstavljanja – 18. srpnja 2018. godine.

No, tog datuma Huawei neće predstaviti samo svoju novu pametnu narukvicu, već i nove mobitele iz serije Nova. Podsjetimo, radi se o mobitelima Nova 3 o kojima smo također nedavno pisali na našim stranicama.

Huawei ni ovoga puta nije razgovorljiv po pitanju specifikacija pametne narukvice TalkBand B5, ali je izgledom najavnog plakata potvrdio kako će ovogodišnji model imati zaslon u boji. Također je potvrdio i kako će zaslon imati osjetno veće dimenzije u odnosu na model iz 2016. godine (TalkBand B3).

Službeni događaj održat će se kako smo već naveli 18. srpnja, no, narukvica neće odmah biti dostupna za nabavku. Huawei će narudžbe početi primati dva dana kasnije, od 20. srpnja u 13h, po za sada još uvijek nepoznatoj cijeni.