Among the Sleep besplatan na Epic Games Storeu na kojem je aktualan Halloween Sale 2021

Umjesto nasilnim scenama i borbom, Among the Sleep će nas uvesti u horor svijet atmosferom i istraživanjem u ulozi dvogodišnjaka koji mora prebroditi noćnu moru

Damir Radešić petak, 22. listopada 2021. u 12:00

Ako ne stignemo u četvrtak poslijepodne, petkom ujutro obavezno zavirimo na Epic Games Store na kojem nas očekuju nove tjedne besplatne igre. Nakon prošlotjednih Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse i Paladins Epic Packa kojim je ovaj naslov i službeno stigao na Epicov servis, od jučer pa do idućeg četvrtka imate priliku besplatno prisvojiti samo jedan, ali poprilično vrijedan naslov.

Riječ je o horor avanturi Among the Sleep Enhanced Edition koju potpisuje norveški razvojni tim Krillbite Studio, a izvorno je objavljena  2014. godine za PC, da bi potom bila prebačena na konzole i prije četiri godine dobila svoju obnovljenu inačicu u kojoj je poboljšana grafička strana igre, te ispravljeni zaostali nedostaci.

Sama priča smještena je u devedesete godine prošlog stoljeća i započinje na drugi rođendan dječaka Davida čiji su roditelji rastavljeni. Nakon svađe bivših supružnika, Davidov otac mu poklanja medvjedića s kojim se igra prije spavanja, da bi se usred noći probudio i shvatio da je igračka nestala. Uz niz puzanja, hodanja i interakcije s polumračnom okolinom, David mora brinuti i o dva čudovišta koja ga progone.

Spomenute ne može eliminirati ni na koji način, tako da njihova pojava označava da je vrijeme za bezglavi bijeg jer u slučaju zakašnjele reakcije igra završava i možemo krenuti od posljednje automatski snimljene pozicije.

Iako je većina Among the Sleepa linearna, zbog nakrcanosti brojnim predmetima i namještajem, igrač često ima osjećaj da se izgubio što pak pridonosi osjećaju horor atmosfere. U svakom slučaju zanimljiv uradak kojeg će za tjedan dana zamijeniti DARQ: Complete Edition.

Kad već pričamo o Epic Games Storeu, recimo kako je u tijeku prigodna rasprodaja Halloween Sale 2021 u kojoj se nudi veliki broj igara sa sniženom cijenom. Iako smo očekivali kako će nam Epic ponuditi igre na temu horora, čudovišta i ostalih stvari vezanih uz Halloween, prelistavanjem kataloga pronašli smo gomilu tematski nevezanih naslova poput Cyberpunka 2077 i Red Dead Redemptiona 2 koji su sniženi za 33 posto, ili primjerice odličnu strategiju Europa Universalis IV koja se nudi uz 75 posto popusta.

Halloween Sale 2021 traje do 31. listopada, a ukoliko u postavkama svog računa uključite primanje obavijesti od ovog servisa, automatski dobivate kupon u vrijednosti od deset dolara kojeg možete iskoristiti za kupnju igara čija cijena premašuje 14,95 dolara.Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi