Battlefield V - Chapter 2: Lightning Strikes stiže za par dana

DICE je objavio što sve stiže u najnovije izdanje popularnog FPS serijala u prvoj nadogradnji u novoj godini

Mateja Šop ponedjeljak, 14. siječnja 2019. u 19:30

Kao što je bilo rečeno kada je igra najavljena sredinom svibnja prošle godine, Battlefield V nastavlja dobivati nove, besplatne sadržaje. DICE je putem trailera i nekoliko vijesti na službenim stranicama gdje se nalazi sve vezano uz ovu popularnu pucačinu objavio što igrači mogu očekivati od drugog poglavlja Tides of Wara.

Chapter 2: Lightning Strikes će započeti ovog tjedna, a tim se usmjerio na borbu u vozilima i brzom kretanju pješadije, što znači eksplozije i tenkovi. Osim toga stižu četiri nova oružja do kojih ćete moći doći kroz Weekly Challenges, Squad Conquest mod koji će se odvijati između dva tima od 16 igrača na mapama Rotterdam, Arras i Hamada te ispravci vezani uz Time to Death i Death Experience mehanike s kojima se razvojni tim bori od izlaska igre.

Ovisno o tome što vas zanima, DICE je pripremio posebne stranice s detaljnijim objašnjenjima svih novosti. Kako točno izgleda Squad Conquest i kako će funkcionirati možete saznati ovdje, cijeli popis promjena koji je prilično dugačak nalazi se na ovim stranicama, kako možete otključavati nagrade i dizati Rank u nadolazećim tjednima piše ovdje, a ako želite kratak pregled najvažnijih novosti zaputite se ovdje.

Drugo poglavlje postat će dostupno u četvrtak 17. siječnja na sve tri platforme za koje je Battlefield V izašao - PC, PlayStation 4 i Xbox One. Lightning Strikes će se odvijati do kraja ožujka, a dio sadržaja izaći će neko vrijeme nakon što ova nadogradnja u četvrtak postane dostupna. Ako vam treba više informacija o osnovnoj igri, nalaze se na službenim stranicama, dok spomenuti trailer možete pogledati ispod teksta.