Lucasfilm Games najavio partnerstvo s Ubisoftom, tvorci The Divisiona rade novu Star Wars igru

Nakon jučerašnje najave oko izrade nove Indiana Jones igre, Lucasfilm nastavlja s novostima. Ubisoft je dobio priliku napraviti novu Star Wars igru, a projekt je u ranoj fazi razvoja

Mateja Šop srijeda, 13. siječnja 2021. u 16:03

Izgleda da se u 2021. godini Disney ozbiljno odlučio baciti u igraće vode. Nakon što su prekjučer izjavili da oživljavaju studio Lucasfilm Games, koji je bio na ledu od 2013. godine, već su najavili novu Indiana Jones igru na kojoj surađuju s Bethesdom i timom MachineGames, da bi danas pripremili još jednu najavu. Portal Wired je objavio da je na redu novo partnerstvo, i to s Ubisoftom, koji će biti zadužen za izradu nove igre u svijetu Star Warsa.

Razvojni tim koji je dobio priliku raditi na, zasad neimenovanoj, Star Wars igri je Ubisoft Massive, igračima poznat po serijalu The Division. Igra je tek u ranim fazama razvoja, ali se navodno radi o iskustvu s otvorenim svijetom. Osim toga je poznato da je redatelj Julian Gerighty (The Division 2, The Crew) i da će igra koristiti Snowdrop engine.

Novo partnerstvo su jednakim oduševljenjem prokomentirali predsjednik Ubisofta, Yves Guillemot, kao i predsjednica Lucasfilma, Kathleen Kennedy. Prema njihovim izjavama možemo očekivati originalnu avanturu koja će biti drugačija od bilo čega što smo do sada mogli iskusiti, pa su oba tima, Massive i MachineGames, usmjereni na inovaciju i nove priče.

Zanimljivo je da je EA trebao imati licencu za ekskluzivnu izradu igara u svijetu Star Warsa do 2023. godine, ali se očito Disney predomislio. Izgleda da će i dalje moći raditi nove igre, ali prema izjavi jednog od glavnih ljudi u Disneyju koji je zadužen za igre, smatraju da "ima mjesta za ostale izdavače i timove".

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi