Microsoft ukinuo mogućnost kupnje Game Passa za jedan euro

Microsoft je godinama novim korisnicima nudio mogućnost kupnje Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplate za jedan euro, no čini se da toj promociji dolazi kraj

Matej Markovinović ponedjeljak, 27. ožujka 2023. u 11:19
📷 Foto: Unsplash, Sam Pak
Foto: Unsplash, Sam Pak

Nakon dugo vremena, Microsoft ukida svoju promotivnu ponudu kojom su novi korisnici mogli kupiti Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass pretplatu za jedan euro.

„Ukidamo našu prethodnu uvodnu ponudu za Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass i procjenjujemo različite marketinške promocije za nove članove u budućnosti“, potvrdila je za The Verge voditeljica komunikacija u Xboxu, Kari Perez.

Prema tome, novi korisnici će biti primorani platiti Game Pass 9,99 eura, odnosno 12,99 eura mjesečno ako se odluče na Ultimate inačicu pretplate. Do sada su mogli testirati Microsoftov pretplatnički paket za jedan euro, što su mnogi iskorištavali radeći svaki mjesec nove profile.

No, valja napomenuti da se jeftini mjesečni Game Pass paketi i dalje mogu kupovati putem third-party stranica, pa ako se novi korisnici žele malo „pomučiti“ i dalje mogu uštedjeti. Napominjemo, također, da Microsoft nije ništa rekao o ukidanju promocije promjene Xbox Live Golda u Game Pass Ultimate.