Najavljen Hitman 2, izlazi u studenome

IO Interactive i Warner Bros. su službeno predstavili i objavili datum izlaska za novu Hitman igru

Mateja Šop petak, 8. lipnja 2018. u 06:00

Prošle godine u svibnju razišli su se izdavač Square Enix i razvojni tim najpoznatiji po serijalu Hitman, IO Interactive. Na sreću ljubitelja tog serijala s ubojitim ćelavim protagonistom, prava je zadržao razvojni tim koji je nakon solidnog uspjeha s epizodičnom formulom za najnoviju igru u serijalu obećao da će napraviti nastavak.

Sada je stigla i službena najava koja glasi ovako: novi nastavak zove se Hitman 2 i izdavačke dužnosti preuzeo je Warner Bros. Razvojni tim kaže kako je pripremio sasvim nove i izrazito detaljne lokacije koje vrve životom, a ovog puta će se igrači kooperativno moći zabavljati i zajedno isplanirati optimalno izvršavanje misije s još jednim prijateljem.

Evo kako izgleda najavni trailer u kojem nam priču priča Sean Bean:

"Veoma smo ponosni što možemo najaviti Hitman 2 kao novo, uzbudljivo poglavlje u našem sve opsežnijem svijetu atentata. Poučeni uspjehom naše prethodne igre, Hitman 2 donosi uzbudljive nove mehanike i modove te dosad neviđene stvari u našem serijalu kako bi igračima pružili veću i bogatiju igru", izjavio je predsjednik IO Interactivea Hakan Abrak.

Jedna od tih novosti je upravo kooperativni mod kojeg je tim nazvao Sniper Assassin, a svi koji sada odrade predbilježbe i kupe običnu, Gold ili Collectors verziju igre mogu ga odmah zaigrati. Ovako izgleda novi mod:

Hitman 2 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One i trebali ga moći zaigrati 13. studenog ove godine. Izgleda da ova igra neće slijediti epizodičnu formulu kao prethodnik, barem ako je suditi prema opisima verzija koje se prodaju. Sve druge informacije koje je IO Interactive pripremio možete proučiti na službenim stranicama. Sigurni smo da će za vrijeme neke konferencije na sajmu E3 prikazati konkretniji gameplay video, pa ćemo vam prenijeti ako se to dogodi.