Najprodavaniji naslovi na Steamu (09.08. - 15.08.)

Svježi pristup žanru battle royalea kakvog donosi Naraka: Bladepoint se pokazao zanimljivim igračima obzirom da je ovaj naslov netom po izlasku zasjeo na prvo mjesto prodajne ljestvice na Steamu

Damir Radešić ponedjeljak, 16. kolovoza 2021. u 15:09

Spoj borbe, avanture, MMO-a i platformskog skakutanja objedinjen u battle royale naslov Naraka: Bladepoint je u određenim zemljama Azije zaživio još krajem prošle godine, a uz poneku prilagodbu zapadnjaci su ga dobili priliku zaigrati od prošlog tjedna. Spomenuti nam donosi akciju za šezdeset igrača na masivnoj mapi uz iznimnu mobilnost po horizontali i vertikali i elemente parkoura, te gomilu zanimljivih likova unikatnih sposobnosti i oružja. Naraka: Bladepoint možete nabaviti na Steamu u četiri izdanja, a za otprilike mjesec dana trebao bi biti objavljen i na Epic Games Storeu za one koji preferiraju taj servis.

Na drugo su se mjesto probile predbilježbe za Back 4 Blood, kooperativnu pucačinu koja je tijekom vikenda bila dostupna u obliku otvorene bete. Riječ je o novom projektu tvoraca legendarnog Left 4 Deada koji najvećim dijelom počiva upravo na temeljim spomenutog, a od ostalih noviteta na Steamovoj ljestvici najprodavanijih valja spomenuti rezervacije za Humankind koji će biti pušten u prodaju sutra. Ovu poteznu strategiju potpisuje provjerena ekipa Amplitude Studiosa i kao i kod mase sličnih naslova, sličnosti s Civilizationom su neupitne, no u ovom slučaju na prijelazima perioda imamo priliku odabrati druge kulture i tako kreirati unikatnu civilizaciju sa svim svojim prednostima i manama.