Najprodavaniji naslovi na Steamu (18.10. - 24.10.)

Kao i prošli ponedjeljak, Back 4 Blood je ponovo na vrhu Steamove ljestvice najprodavanijih, iako ovaj put samo s jednim izdanjem, dok se suprotno očekivanjima masovka New World i dalje odlično drži

Damir Radešić ponedjeljak, 25. listopada 2021. u 12:13

Dok smo početkom prošlog tjedna pisali o dominaciji Back 4 Blooda, novog projekta autora Left 4 Deada, na listi najprodavanijih naslova na kojoj je bio zastupljen s čak četiri izdanja, danas se spomenuti na istoj pojavio "samo" na vodećoj poziciji.

Dakako, odličan rezultat potpomognut solidnim kritikama medija, iako je prema izraženim mišljenjima ekipa na Steamu poprilično podijeljena i pozitivnu ocjenu je dalo njih 77 posto. Među zamjerkama se spominju generički sadržaji kakve viđamo u igrama tog tipa, nebalansirana težina, bugovi i premalo raznovrsnijih mapa, no svi se slažu da je uz pravu ekipu koja zna što radi zabava zagarantirana.

Amazonov MMO New World je unatoč manama i dalje prisutan, te se već četvrti tjedan koliko nas dijeli od izlaska, mota u samom vrhu ljestvice sa standarnim izdanjem, a povremeno je, kao primjerice danas, zastupljen i u bogatijoj Deluxe izvedbi. Zanimljivost je kako su se u prvih deset mjesta našle i tri predbilježbe, za Inscryption koji je u međuvremenu objavljen i ekipa ga uzdiže u nebesa, te Microsoftov Forza Horizon 5 i Football Manager 2022 koji nam stižu na isti dan, 9. studenog.