Pokrenuta prigodna rasprodaja na Steamu, povod je Halloween

Steam je kao i povodom svakog značajnijeg blagdana, jučer pokrenuo Steam Scream Fest 2022 tijekom kojeg je moguće nabaviti horor ili žanrovski slične igre uz značajne popuste

Damir Radešić srijeda, 26. listopada 2022. u 10:32

Kao i svake godine, Steam nas ni ove nije iznevjerio glede nadolazećeg Halloweena, te je organizirao Steam Scream Fest 2022. Dakako, osnovu čine igre na popustima, a kako i dolikuje, na rasporedu su igre nadnaravne i zastrašujuće tematike, bilo da se radi o vampirima, zombijima, horor avanturama ili primjerice naslovima u kojima je dovoljan tračak nadnaravnog. Primjerice, The Forest je moguće nabaviti uz 75 posto popusta, odlični Little Nightmares za svega 7,49 eura, dok ćete za Darkest Dungeon morati izdvojiti tek 3,44 eura, odnosno oko 25 kuna.

Kako stoji u službenom priopćenju, Steam Scream Fest 2022 traje do 1. studenog i osim popusta na određene naslove, na prigodnim privremeno otvorenim stranicama će biti objavljivane vijesti vezane uz posebno izdvojene igre i događaje povezane s Halloweenom koje su developeri povodom Noći vještica organizirali. Ukoliko ne znate od kuda krenuti, uz ovu vijest donosimo i promotivni video u čijem su opisu navedene igre koje su u njemu prikazane, pa ukoliko vam se neka svidi, popis linkova donosimo u nastavku.

Thymesia
GTFO
Devour
Darkwood
Phasmophobia
The Forest
V Rising
Gloomwood
Ghost Exile
Lunch Lady
Darkest Dungeon
The Mortuary Assistant
Little Nightmares
Chernobylite
Outlast
Pacify