Rockstar će najaviti GTA VI već sljedećeg mjeseca?

Prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, Rockstar će najaviti GTA VI već sredinom svibnja. Navodno će ga prvo predstaviti svojim investitorima na telekonferenciji

Matej Markovinović utorak, 25. travnja 2023. u 12:20
Grand Theft Auto V.
Grand Theft Auto V.

Dugo iščekivani nastavak Rockstarovog Grand Theft Auto serijala videoigara, GTA VI, mogao bi biti najavljen već 17. svibnja. Tvrde to popularni insideri igraće industrije na društvenim mrežama, navodeći da će ga američki razvojni studio navodno predstaviti svojim investitorima na telekonferenciji.

Podsjetimo, Rockstar je u veljači prošle godine potvrdio da aktivno radi na novom Grand Theft Auto nastavku.

„Uz neviđenu dugovječnost GTA V, mnogi od vas pitaju za novi nastavak ovog serijala. Sa svakim novim projektom u koji se upustimo, cilj nam je uvijek značajno odmaknuti od onoga što smo prethodno isporučili. Stoga sa zadovoljstvom potvrđujemo da je aktivni razvoj sljedeće GTA igre već započeo“, priopćili su tada iz Rockstara.

Svega nekoliko mjeseci nakon toga, na internetu je osvanulo čak 90 videozapisa koji prikazuju gameplay rane verzija novog nastavka Rockstarovog popularnog serijala. Iako je riječ o poprilično „sirovom“ prikazu, tada je otkriveno da će igrači voditi ženski glavni lik.