Rockstar potvrdio da radi na novom Grand Theft Auto nastavku

Dobre vijesti stižu iz Rockstara, koji je konačno potvrdio da aktivno radi na novom nastavku popularnog Grand Theft Auto serijala. Ostali detalji trenutno nisu poznati

Matej Markovinović nedjelja, 6. veljače 2022. u 06:00

GTA V izašao je za PlayStation 3 i Xbox 360 sad već davne 2013. godine, te je osvanuo i na konzolama prošle generacije, a 15. ožujka izlazi i za PlayStation 5 te Xbox Series S/X. Obožavatelji, dakle, čekaju nastavak popularnog serijala „kao ozebli sunce“, pa će ih obradovati vijest da je Rockstar konačno potvrdio da radi na njemu.

„Uz neviđenu dugovječnost GTA V, mnogi od vas pitaju za novi nastavak ovog serijala. Sa svakim novim projektom u koji se upustimo, cilj nam je uvijek značajno odmaknuti od onoga što smo prethodno isporučili. Stoga sa zadovoljstvom potvrđujemo da je aktivni razvoj sljedeće GTA igre već započeo“, priopćili su iz Rockstara.

Rockstar, naime, u svom priopćenju nigdje nije spomenuo da će se novi nastavak serijala zvati GTA VI. Također su izostavljeni svi ostali detalji, poput lokacije na kojoj će nova videoigra biti postavljena, no ako je za suditi prema prethodnim nastavcima, gotovo je sigurno da će se igrači maknuti iz svima poznatog San Andreasa.

Iz Rockstara kažu da će više informacija o novoj GTA videoigri otkriti čim za to budu spremni.