Star Wars Battlefron II besplatan u Epic Games Storeu

Kao što je prošlog tjedna najavljeno, svi zainteresirani igrači mogu ovu igru besplatno dodati u svoje kolekcije

Mateja Šop četvrtak, 14. siječnja 2021. u 23:29

Prošlog tjedna je Epic Games dijelio indie strategiju Crying Suns, ali ono što su igrači čekali je današnja ponuda. Budući da svakog tjedna unaprijed znamo što nas čeka, prenijeli smo da će se dijeliti Star Wars Battlefront II: Celebration Edition. Igra koja je zbog implementacije mikrotransakcija imala izuzetno loš početak popravljena je, a ocjene i dojmovi igrača na Steamu kažu da se radi o odličnom FPS-u i TPS-u.

Kao i sve promocije do sada, sve što morate napraviti za besplatno dodati igru u svoju kolekciju je imati korisnički račun Epic Gamesa i zaputiti se u njihovu trgovinu. Celebration Edition uključuje sve dodatne sadržaje, kao i hrpu itema koju možete otključati igranjem, a uz multiplayer modove i online PvP, možete uživati i u kampanji koja prati novu priču.

Igra koja će biti dostupna sljedećeg tjedna obradovat će ljubitelje strategija, budući da je u planu Galactic Civilizations III. Najnovija igra u poznatom znanstveno-fantastičnom strateškom serijalu izašla je 2015. godine, a kritičari su joj bili naklonjeniji od igrača. Stardock je od izlaska pripremio brojne DLC-ove i nekoliko ekspanzija, ali 2020. je bila zadnja godina u kojoj će GalCiv III dobiti takva proširenja. Tim će nastaviti s dorađivanjem igre, ali će se okrenuti novim projektima ili možda i nastavku.