Što sve do kraja prosinca stiže u Hitman 2

IO Interactive je na službenim stranicama objavio plan objavljivanja besplatnih sadržaja za novu igru u svojem popularnom serijalu

Mateja Šop četvrtak, 13. prosinca 2018. u 07:19

Prošlo je mjesec dana otkad su igrači mogli početi na kreativne načine uklanjati mete u raznim dijelovima svijeta u Hitmanu 2, pa je IO Interactive procijenio da je to bilo dovoljno vremena da se prođe kroz sve sadržaje i kako je vrijeme za nove. Prvi dodatak dostupan je od prošlog tjedna i poznat je pod imenom Occupational Hazards. Radi se o pet novih Contractsa koje su napravili igrači i odabrali članovi razvojnog tima. U novoj igri odlučili su se za pristup dodavanja misija koji imaju zajedničku temu tako da je prvih pet vezano uz poslove, zanate i profesije.

Sutra stiže The Aelwin Augment, drugi Escalation Contract. U ovim misijama Agent 47 se mora prilagođavati raznim komplikacijama koje se neočekivano pojavljuju. Naglasak je na većem izazovu kojeg ovaj tip misija pruža, a nakon Santa Fortune, Agent 47 odlazi na Isle of Sgail za koji IO Interactive kaže da će igrači pamtiti.

Idućeg utorka, 18. prosinca, igrače čeka iznenađenje o kojem se još ništa ne zna, a tri dana nakon toga, 21. prosinca, stiže drugi Elusive Target. Nakon što su igrači dva tjedna ubijali Seana Beana, nova meta boravit će u Santa Fortuni deset dana. O točnim detaljima ovog ugovora tim će popričati za nekoliko dana, ali poznato je da svi koji ga uspješno odrade otključavaju Casual Tourist izgled za ćelavog ubojicu. Za kraj je ostao 27. prosinac i još jedan Escalation Contract koji će također biti dostupan za mapu Santa Fortuna, a tim mu je dao ime The Turms Infatuation.

Hitman 2 izašao je 13. studenog za PC, PlayStation 4 i Xbox One te je dobio dobre ocjene od kritičara i igrača. Iako je ovaj format nadogradnji bio zamišljen za epizodični pristup kojeg je prošla igra imala, IO Interactive će nastaviti s dodavanjem besplatnih sadržaja svakog mjeseca uz planirane dvije ekspanzije. Za sve one koji imaju problema s rješavanjem misija da ih nitko ne primijeti, Warner je objavio video koji demonstrira kako se tiho i efikasno rješavati neprijatelja. Sve druge informacije o igri možete pronaći ovdje.