Test Drive Unlimited Solar Crown stiže u rujnu, ali iduće godine

Serijal Test Drive Unlimited će iduće godine dobiti treći nastavak u kojem ćemo krstariti ulicama Hong Konga "krivom" stranom ulica

Damir Radešić srijeda, 7. srpnja 2021. u 17:50

Izdavačka kuća Nacon i razvojni tim KT Racing su napokon objavili datum izlaska novog poglavlja franšize Test Drive koji je ujedno 21. nastavak općenito, te treći u serijalu Test Drive Unlimited. Pod punim nazivom Test Drive Unlimited Solar Crown, igra je predstavljena u lipnju prošle godine, a prema novom službenom priopćenju popraćenom promotivnim videom kojeg donosimo u sklopu ove vijesti, motore nabrijanih zvijeri ćemo pokrenuti 22. rujna 2022. za kada je zakazan službeni izlazak za PC (Steam i Epic Games Store), Nintendo Switch, PS4/PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Osim datuma izlaska, u objavi je otkriveno i kako je kao podloga rekreiran Hong Kong u omjeru 1:1, a sukladno lokaciji, vozila koja ćemo moći provozati će imati upravljače na desnoj strani što će veteranima serijala koji su jurili Ibizom i Oahuom vjerojatno biti čudno, no ne sumnjamo da će se vrlo brzo priviknuti.

Trenutno je potvrđeno kako će se u igri naći ekskluzivna vozila tvrtki Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge i Bugatti (pod novim imenom ili ne, pitanje je sad) uz ranije očekivane proizvođače poput Mercedesa, Aston Matina, Audija i Bentleya, a prisjetit ćemo se i da je Unlimited serijal do sada ugostio igrivost otvorenog tipa u kojoj, osim sudjelovanja u utrkama, možemo istraživati svijet bez ikakvih ograničenja. Dakako, automobile je moguće dodatno ugađati, baš kao i našeg lika, a toplo se nadamo da će s tehničke strane igra biti daleko bolje ispolirana od prethodnika kojeg su bugovi praktički uništili, pa makar to značilo i odstupanje od ranije spomenutog datuma.