Ubisoft besplatno dijeli Assassin's Creed: Syndicate

Iako je daleko od najboljeg izdanja ovog serijala, Assassin's Creed: Syndicate je trenutno besplatan i nema razloga da ga ne uvrstite u kolekcije pod uvjetom da ne zazirete od Ubisoft Connecta

Damir Radešić utorak, 28. studenog 2023. u 10:02

Na stranicama Ubisofta je trenutno u tijeku velika rasprodaja s popustima na njihove brojne naslove uključujući i novije poput The Crew Motorfesta koji se nudi uz 40 posto popusta, dok je cijena onih starijih spuštena i do 80 posto. Kako bi potaknuli igrače da posjete njihov dućan i pogledaju katalog, u Ubisoftu su odlučili podijeliti igračima i mali poklon, Assassin's Creed: Syndicate kojeg možete prisvojiti potpuno besplatno.

Objavljen 2015. godine, Assassin's Creed: Syndicate je bio financijski uspješan, no jasno je dao do znanja da je igračima dosta godišnjih izdanja istovjetne igrivosti u drugom okruženju, te na neki način predstavlja veliki zaokret u izdavačkoj politici Ubisofta. Nešto niže prodajne brojke nego kod ranijih poglavlja su posljedica lošeg Unityja koji je godinu dana ranije isporučen s gomilom tehničkih problema, pa su u Ubisoftu odlučili da će naredna izdanja malo prorijediti i posvetiti im više pažnje. Rezultat je nasljednik Syndicatea, Assassin's Creed Origins, koji nas je ponovo zagrijao za ovu franšizu dvije godine kasnije i pokazao da ista još uvijek ima dovoljno snage i potencijala.

Kako god bilo, Assassin's Creed: Syndicate nas vodi u London tijekom industrijske revolucije i daje nam kontrolu nad Jacobom i Evie, blizancima koji se priključuju redu Assassina u vječnoj borbi protiv Templara.

Naravno da postoje daleko bolji nastavci od Syndicatea, no kao i u svim sličnim promocijama, još jedan naslov u kolekcijama nikad nije na odmet, ali moramo spomenuti da će vam za igranje biti potreban aktivan korisnički račun na Ubisoft Connectu, te da ponuda traje do 6. prosinca.