Ugrabite Destiny 2 dok je besplatan!

Imate li račun na Battle.net-u, možda ni ne slutite da ste i ponosni vlasnik osnovne verzije Destinya 2, no mi smo ovdje da vas na vrijeme upozorimo

Damir Radešić utorak, 6. studenog 2018. u 17:00

Od objave Destinya 2 za PC je prošlo nešto više od godinu dana, a prvi rođendan ove pucačine su Bungie i Activision odlučili proslaviti lijepim poklonom za igrače. Naime, od 2. do 18. studenog svi koji imaju aktivan korisnički račun na Battle.net-u mogu aktivirati osnovnu verziju Destinya 2, te će ista ostati trajno igriva zauvijek. Postojeći vlasnici igre će također dobiti poklon u vidu in-game značke kako bi svi s kojima igraju znali da su kupili Destiny 2 prije ove promocije. Slaba utjeha, no barem nešto.

Destiny 2 je nakon izlaska pokupio prilično dobre kritike na račun igrivosti i promjena u odnosu na prvi dio, te je prva igra na Battle.net-u koju ne potpisuje Blizzard. Nakon izlaska, objavljene su dvije manje ekspanzije, Curse of Osiris u prosincu 2017, te Warmind u svibnju 2018., kao i velika nadogradnja Forsaken u rujnu ove godine uz redizajn nekih elemenata igrivosti. Spomenuti dodaci nisu uključeni u verziju koju igračima na PC-u Activision daruje.

Oni kojima se Destiny 2 svidi mogu putem Battle.net-a kupiti Forsaken u nekoliko verzija od kojih standardna košta četrdesetak eura i nju su uključeni Curse of Osiris i Warmind, a od novosti naspram besplatne verzije navodi se nova priča, novi način igranja Gambit, devet novih sposobnosti, te nove instance i novi raid.