VR Gorrila Tag VR igra sa zaradom od 100 milijuna dolara

Prema objavi developera, Gorrila Tag je od izlaska prije tri godine do danas okupila oko pet milijuna igrača koji svakodnevno uživaju u majmuniranju i kupuju kozmetičke dodatke

Damir Radešić petak, 21. lipnja 2024. u 14:05

Razvojni tim Another Axiom je zahvaljujući pozitivnim reakcijama na sustav kontrole u njihovom ranijem VR uratku Lone Echo, prije tri godine na tržište izbacio Gorrila Tag. Kako je vrijeme prolazilo, tako je spomenuti okupljao sve više sljedbenika da bi danas, prema podacima na službenim web stranicama, ta brojka premašila pet milijuna igrača i vinula Gorrila Tag u sam vrh VR ponude.

Osim unikatnog i vrlo jednostavnog sustava kontrole naših virtualnih majmuna, Gorrila Tag igračima nudi odlično zamišljenu socijalnu komponentu koju je moguće iskusiti u četiri dostupna načina igranja, kao i šest različitih područja raznolikih topografija, ruta i prepreka.

Prema statistikama developera, dnevni prosjek je oko milijun igrača uz tri milijuna aktivnih igrača mjesečno, dok se zarada do sada popela na preko 100 milijuna dolara.

Igrači osim kupovine same igre, nemilice troše na kozmetičke dodatke koje je prije toga moguće isprobati, a dodatne detalje o ovom popularnom naslovu za Meta Quest potražite na ranije spomenutim web stranicama ili na Steamu.