Dropbox svima koji ga plaćaju dodao po terabajt prostora

Korisnici koji su do sada plaćali prostor za pohranu podataka u Dropboxovom oblaku za istu će cijenu ubuduće imati po 1 TB prostora više na raspolaganju

Sandro Vrbanus četvrtak, 30. svibnja 2019. u 14:04

Jedan od najpopularnijih servisa za pohranu podataka u oblaku, Dropbox, ovoga je tjedna značajno unaprijedio svoju ponudu kad je riječ o prostoru koji je korisnicima stavljen na raspolaganje. Nadograđeni paketi usluga Plus i Professional od sada nude po terebajt prostora više nego su to imali uključeno ranije, a sve po istoj cijeni.

Paket Dropbox Plus za mjesečnu cijenu pretplate od 9,99 eura umjesto 1 TB sada korisnicima daje 2 TB, dok Professional opcija za 16,58 eura na mjesec umjesto 2 daje 3 TB prostora za pohranu podataka. Ove cijene vrijede ako se pretplata plaća godišnje. Za mjesečno plaćanje paketi koštaju 11,99 odnosno 19,99 eura.

Dodatni noviteti

Osim ovih promjena u Dropboxu su uveli i Smart Sync opciju napredne sinkronizacije podataka. Ona optimizira prostor za pohranu na lokalnom disku tako da automatski s njega briše sve što je sinkronizirano na Dropbox a rijetko se koristi.

Tu je i nova mogućnost nazvana Dropbox Rewind koja će omogućiti "povratak u prošlost". U slučaju da se dogodi neželjeno brisanje ili izmjena datoteka na cloudu, ovom će opcijom biti moguće vratiti se u stanje kakvo je bilo ranije i tako poništiti nedavne promjene. Ovakav način sigurnosnog backupa u planu Plus funkcionira unatrag 30, a u paketu Professional čak 180 dana u prošlost.

Besplatni paket ostao je nepromijenjen s 2 GB prostora za pohranu i bez uključenih ovih dodatnih funkcija.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi