Virtualna šetnja Disneylandom kroz Google Street View

Kao i velik broj svjetskih lokaliteta i atrakcija, i Disneyevi zabavni parkovi našli su se u ponudi Googleove usluge za virtualno razgledavanje

Sandro Vrbanus srijeda, 7. ožujka 2018. u 13:30

Imate li želju posjetiti Disneyland a Kalifornija i Florida vam nisu usput, Google ima rješenje za vas – barem da vidite kako ovaj zabavni park izgleda izbliza. Na servis Street View dodani su, naime, kalifornijski Disneyland i Disneyworld s Floride, vjerojatno najpoznatiji svjetski zabavni parkovi.

Ukupno 11 atrakcija ovih zabavnih parkova moguće je virtualno posjetiti putem Google Street Viewa, te njima prošetati i razgledavati ih u 360°, kao i sve ostale lokacije u svijetu koje ovaj servis pokriva. Za bolje iskustvo Street View je moguće pogledati i uz pomoć VR mobilne aplikacije i nekog od Googleovih naglavnih uređaja (Daydream ili Cardboard) i pripadajućih mobitela.

Disneyeve atrakcije kojima je moguće virtualno prošetati iz vlastitog doma su: Pandora iz Avatara, Epcot, Epcot u Maroku, Magic Kingdom, Disney Springs, California Adventure, Guardians of the Galaxy vožnja, kuća Mickeya i Minnie, Disney Hollywood Studios, i vodeni park Typhoon Lagoon.