Novi dokumentarni, filmski i lifestyle kanali na MAXtv-u

Korisnici Osnovnih i Proširenih MAXtv paketa dobit će za istu cijenu po pet novih kanala, ali će ostati bez kanala iz Discovery obitelji

Sandro Vrbanus utorak, 30. siječnja 2018. u 17:28

Hrvatski Telekom danas najavljuje kako će od 1. veljače korisnici u sklopu Osnovnog paketa moći pratiti bogatiji dokumentarni sadržaj – uključit će im se dokumentarni kanali Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History te potpuno novi kanali – History 2 i Woman bez dodatne naknade.

Svi novi kanali lokalizirani su na hrvatski jezik osim BBC Eartha koji će biti lokaliziran u ožujku, a svi kanali dostupni su u HD Ready i HD rezolucijama

Woman je kanal koji pokriva širok izbor sadržaja namijenjenih ženama: od lifestyle i celebrity serijala, talk show emisija, mode, ljepote i kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera te kulinarstva. Uz nove dokumentarne kanale korisnici mogu oživjeti povijest uz povijesne dramske serije i dramske rekonstrukcije jer Viasat kanali donose sve od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnih života povijesnih osoba.

Hrvatski Telekom dodatno uključuje nove kanale Cinestar Premiere 1, Cinestar Premiere 2, Cinestar Fantasy, Viasat Epic i BBC Earth u sklopu iste cijene u Proširenom paketu.

Istodobno, Discovery kanali od 1. veljače neće biti dostupni u MAXtv programskoj ponudi. No, sadržaj slične tematike dostupan je na nacionalnim televizijama ili na drugim MAXtv kanalima kao što su National Geographic, History, Crime and Investigation i CBS Reality, poručuju iz HT-a.

"Korisnici MAXtv kanala odsad će imati još veći broj iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskog televizijskog sadržaja prilagođenoga upravo njima. Pritom bih istaknuo da će se moći pratiti tri nova filmska kanala, a uz sportske programe, baš su filmovi i serije najgledaniji dio MAXtv-a. Uz jedinstvenu mogućnost zamjene dodatnih paketa tijekom trajanja ugovorne obveze, korisnici mogu isprobati gotovo sav sadržaj koji MAXtv nudi", istaknuo je Richard John Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.