Poboljšajte svoje iskustvo gledanja utakmica uz projektor Vankyo Liesure D30T

U ponudi Instara može se pronaći Vankyo Leisure D30T, kompaktni projektor koji je idealan za pratiti nadolazeće utakmice Europskog prvenstva

Bug.hr subota, 8. lipnja 2024. u 06:00

Što ide dobro uz grickalice, pića, društvo i nadolazeće utakmice Europskog prvenstva? Mnogi će vjerojatno odgovoriti „dobar TV“, a mi ćemo otići korak dalje i reći - dobar projektor. U Instaru se trenutno po akcijskoj cijeni od 159,99 eura može kupiti Vankyo Leisure D30T, lagani i kompaktni projektor idealan za gledanje utakmica koji se može montirati na strop, zid ili pak stativ.

Projektor pruža jasan prikaz slike u nativnoj 720p rezoluciji sa 120 lumena svjetline i dinamičkim kontrastom omjera 1000:1. Doživljaj gledanja dodatno poboljšava i napredna tehnologija za prikaz boja, MStar, kao i mogućnost prikaza slike u 16:9 i 4:3, ovisno o željama i potrebama korisnika.

Vankyo Leisure D30T omogućuje i namještavanje veličine slike od 40 pa sve do 236 inča, što bi u praksi značilo da ga možete raširiti na neko manje platno ili na veći zid. Kako bi slika bila što kvalitetnija, postoji mogućnost ručnog podešavanja fokusa i keystone korekcije, a kalibracija je, barem prema navodima proizvođača, izrazito jednostavna.

Važno je za napomenuti da projektor dolazi s poboljšanim WiFi modulom i čipsetom, koji osiguravaju besprijekornu WiFi vezu s niskom latencijom. Osim toga, podržava i zrcaljenje zaslona putem iOS ili Android uređaja, a ima i razne priključke, uključujući HDMI, USB, AV, VGA i priključak za microSD karticu.

Ako i vi želite podići gledanje utakmica na veću razinu, dobra je vijest da Instar u sklopu svoje promocije za EURO "Jedna strast, jedan cilj!" koja vrijedi do 30.6., organizira giveaway ovog projektora i E-view platna. Više informacija pogledajte u videu kojeg su objavili na Instagramu, a kojeg prilažemo u nastavku.

Specifikacije
Razlučivost 1280 x 720
Vrsta projektora LCD
Maksimalna svjetlina 120 lumena
Kontrast 1000:1
Veličina slike 40-236 inča
Zvučnici 3W/4ohm
Jamstvo 2 godine