F2 - Future of Fintech: najvažniji fintech event u Hrvatskoj - srijeda 25.11.

U Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, 25. studenog, u organizaciji Buga i Mreže održat će se premium događaj ove godine u sferi fintech sektora u Hrvatskoj – četvrta konferencija F2 - Future of Fintech

Oleg Maštruko ponedjeljak, 26. listopada 2020. u 11:50

Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, 25. studenog, u organizaciji Buga i Mreže održat će se premium događaj ove godine u sferi fintech sektora u Hrvatskoj – četvrta konferencija F2 – Future of Fintech.

Fotografija s prošlogodišnjeg F2
Fotografija s prošlogodišnjeg F2

Unatoč specifičnim uvjetima ove neobične godine, okupili smo prvu ligu partnera, predavača, analitičara i stručnjaka iz sfere primjene fintecha i insurtecha (tehnologije u svijetu financija i osiguranja). Ovo je već četvrti F2, situacija je sve napetija, a razvoj događaja tijekom pandemije neke je promjene usporio, ali neke i ubrzao. 2021 donijet će niz novih momenata na fintech i insurtech tržištu. Dočekajte ih spremni.

Event će se održati uz punu primjenu važećih epidemioloških mjera, te uz mogućnost praćenja uživo, ili online putem streaminga. Vrstu karte tj načina praćenja birate kod kupnje u sustavu Entrio.

Najsvježije informacije o programu i kupnja ulaznica dostupne su na web stranici konferencije F2, a ukoliko imate neko pitanje možete nas kontaktirati preko ova mail adrese: info@f2.bug.hr