Revolut u Hrvatskoj pokreće program vjernosti RevPoints

Revolut pokreće svoj prvi program nagrađivanja korisnika na hrvatskom tržištu. Bodovi se prikupljaju plaćanjima karticom, a mogu se upotrijebiti za rezerviranje smještaja, letove i ostale pogodnosti

Sandro Vrbanus petak, 8. prosinca 2023. u 06:00

Revolut, financijska aplikacija s više od 35 milijuna korisnika diljem svijeta i njih preko 330.000 u Hrvatskoj, najavila je pokretanje programa vjernosti RevPoints na našem tržištu, kao jednom od prvih u Europi. Cilj im je da taj program postane dostupan diljem Europskog gospodarskog područja i u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za sada, uz Hrvatsku, dobivaju ga tek Grčka i Malta.

"Imate li karticu za bodove?"

Bodovi RevPoints osmišljeni su kako bi korisnike nagradili za svakodnevnu potrošnju, pretvarajući plaćanja karticom u razne povlastice. Kako bi osvojili nagrade i poboljšali svoje financije, korisnici mogu dobiti dodatne RevPoints ispunjavajući izazove za upravljanje novcem, poput postavljanja proračuna ili štednje do određenog cilja. "Zaokruživanje viška novca" značajka je u Revolut aplikaciji koja korisnicima također omogućava prikupljanje bodova – zaokruživanjem svake transakcije na najbliži veći cijeli broj i konvertiranjem viška u RevPoints.

Prikupljeni RevPoints također se mogu zamijeniti za Avios (odabrane IAG zrakoplovne tvrtke). Mogu se zamijeniti i za milje zrakoplovne kompanije Flying Blue za sva putovanja s Air Franceom, KLM-om ili jednim od njihovih mnogobrojnih partnera. Bit će ih moguće iskoristiti unutar aplikacije za hotele i kuće za odmor na različitim odredištima, unutar gotovo 2 milijuna smještaja dostupnih u Revolut aplikaciji.

Korisnici Revoluta uskoro će moći iskoristiti RevPoints i za Revolut Doživljaje. Bilo da se radi o pogledu na Pariz s Eiffelovog tornja ili opuštajućem kupanju u termalnim toplicama Széchenyi u Budimpešti, Revolut aplikacija nudi preko 300.000 Doživljaja, poručuju prigodom lansiranja programa vjerenosti iz estonske kompanije.

1 euro – 1 bod

Korisnici Revoluta mogu zaraditi do 1 bod za svaki potrošeni euro, ovisno o svom planu te broj bodova mogu dodatno povećati automatskim pretvaranjem viška novca u bodove. RevPoints mogu se zamijeniti za jednak broj Avios ili Flying Blue milja i upotrijebiti za popust na karte, putovanja prvom klasom i druge pogodnosti. RevPoints će u Hrvatskoj zamijeniti cashback na rezervacije smještajnih objekata pomoću značajke Smještaj koji se ranije nudio korisnicima Revoluta.

"RevPoints su osmišljeni kako bi transformirali uobičajene kupnje u vrijedne nagrade i uskoro će biti dostupni diljem Europe, čime će to postati jedan od najrasprostranjenijih programa vjernosti za debitne kartice u regiji. Time što nudimo opipljive poticaje koji nagrađuju svakodnevnu potrošnju, omogućujemo korisnicima da Revolut iskoriste na najbolji mogući način kao svoj primarni bankovni račun.

RevPoints se pridružuju nizu naših bankovnih proizvoda za svaki dan, dok nastavljamo s donošenjem inovacija koje za cilj imaju ispunjavanje potreba naših korisnika – uključujući iznajmljivanje smještajnih objekata za odmor, hotele, putno osiguranje, doživljaje i konverziju valuta. Kao što smo to učinili i s mnogim drugim uslugama koje pruža Revolut, spremamo se redefinirati što programi vjernosti mogu učiniti dodavanjem još većeg broja svakodnevnih povlastica u budućnosti", kaže Christopher Guttridge, glavni direktor proizvoda Životni stil u tvrtki Revolut.