Može li Adria Summit bez streaminga uživo?

Od 5. do 8. svinja u Savudriji se održava prva regionalna konferencija o budućnosti digitalne trgovine, Adria Summit

Bug.hr srijeda, 27. travnja 2022. u 09:26

Zašto baltičke zemlje imaju 100 puta više startupa od ostatka regije? Zašto imaju jednoroge? Jedan od njih Viber, odnosno Rakuten bit će na Adria Summitu, prvoj regionalnoj konferenciji o budućnosti digitalne trgovine, od 5. do 8. svibnja u hotelu Adriatic, Kempinski u Savudriji.

Hoće li Infobip i Coing, poznat po timetrackeru Clockify koji je eksplodirao za vrijeme korone, izaći na burzu i službeno postati jednorozi? Zašto je 2 do 5 milijuna dolara u San Franciscu minimum koji investitori daju startupu te kako doći do njih, objasnit će Vera Kenehan.

Kako gaming utječe na razvoj internetske industrije i koliki je udio u kartičnom plaćanju? Beskontaktna plaćanja, fintech aplikacije, soft POS terminali, što je sljedeće – Mastercard zna, hoćemo li čuti? Koliko je teško implementirati plaćanje preko Interneta? Dostava i sharing servisi, kamo pak oni idu, koji su izazovi i koliko se koriste i za što poslije korone. Hoćemo li imati prvog robota kuhara na Adria Summitu, hoće li ga Bujas dovesti i što mu je u rodu R2D2? Mogli bismo nastaviti postavljati ovakva pitanja, na koja ćemo dobiti odgovore ili ih barem pokušati saznati…

"Bit će tu 70-ak sudionika u programu, očekuje se 300 posjetitelja, mnogo medija i neće biti popularnog Internet streaminga – zaželjeli smo se staromodnih susreta ljudi, uživo. Dobro, bit će snimaka i tekstova ali nije to to. Možemo li se domoći investicija? Možemo li rasti kao regija? Možemo li se bolje povezati? Sve nacionalne udruge bit će prisutne i one predstavljaju skoro sve Internet trgovce, a koliko ih je? Tko će biti Amazon u regiji i hoće li se širiti na svijet?", najavio je Adria Summit jedan od organizatora, Zoran Torbica.

Dva dana konferencije i to u najljepšoj dvorani s pogledom na more, Piran i Alpe te treći dan za umrežavanje, kroz turnire golfa, tenisa, vožnju bicikla i nezaobilaznu istarsku gastronomiju i vina. I na kraju: Možemo li bez Internet streaminga?

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

3 - smjerni podni zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

35Hz – 30kHz, 90dB, 116dB, 200W, 8 ohma, 28 mm aluminijski visokotonac, za srednje do velike prostorije.

10.998 kn 1.459,69 € 14.100 kn Kupi

TWS party zvučnik

SHARP PS-919BK

14 sati reprodukcije, višebojni svjetlosni show s različitim načinima rada, 130W RMS, Bluetooth, IPX5.

899 kn 119,32 € Kupi