Logitech G604 Lightspeed, bežični miš za gamere

Logitech je najavio novi bežični miš za gamere – G604 Lightspeed stiže s 15 programbilnih tipki, podrškom za Lightspeed, a namijenjen je igračima Fortnitea i sličnih naslova

Stjepan Bilić nedjelja, 22. rujna 2019. u 07:00

Logitech je najavio novi računalni miš za gamere. Riječ je o modelu G604 Lightspeed koji je namijenjen igračima Fortnitea i sličnih naslova.

G604 Lightspeed kako mu sam naziv kaže podržava Lightspeed tehnologiju, ali tu je i podrška za Bluetooth. Zahvaljujući tome, korisnici mogu birati s kojom tehnologijom žele povezati svoje računalo s mišem, ili još bolje, koja dva računala. Naime, proizvođač navodi kako je miš moguće povezati s jednim računalom preko Lightspeeda, te drugo preko Bluetootha, a onda tijekom rada prebacivati se između računala pomoću posebne tipke, smještene ispod scroll kotačića.

Miš je opremljen sa 15 programbilnih tipki, od čega je njih šest smješteno s bočne strane, u području kojeg se pokriva palcem. G604 Lightspeed temelji se na senzoru HERO 16K čija se razlučivost može podešavati između 100 i 16.000 DPI.

Miš se potrebnom energijom za rad napaja preko jedna AA baterije čija autonomija ovisi o odabranoj tehnologiji povezivanja. Naime, Lightspeed je precizniji, ali i energetski zahtjevniji. S jednom baterijom uz uključen Lightspeed miš će raditi do 240 sati. S istom baterijom uz uključen Bluetooth autonomija miša će iznosi 5 i pol mjeseci.

Detaljnije specifikacije dostupne su na službenim stranicama. U prodaju G604 Lightspeed stiže ove jeseni po preporučenoj cijeni od 99,99 USD.