SteelSeries proširio Aerox seriju ultra laganih miševa s tri nova modela

Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless, novi su miševi u SteelSeriesovoj seriji ultra laganih i kompaktnih miševa

Matej Markovinović utorak, 12. travnja 2022. u 14:45

Danski proizvođač igraće periferije, SteelSeries, predstavio je tri nova modela iz dobro poznate Aerox serije ultra laganih miševa – Aerox 5, Aerox 5 Wireless i Aerox 9 Wireless.

Budući da se danas gotovo svaki proizvod može prilagoditi željama i potrebama korisnika, to, naime, mogu i novi SteelSeriesovi miševi. Kako navode iz tvrtke, oni se mogu prilagoditi bilo kojem žanru igara te igraćem okruženju i stilu, od brojnih prečica te makronaredbi, pa sve do RGB osvjetljenja.

SteelSeries Aerox 5

Iz SteelSeriesa kažu da je Aerox 5 sa svojih 66 grama najlakši miš na tržištu. Ima devet programabilnih tipaka, TrueMove Air senzor, 100-postotne Virgin Grade PTFE klizače i Golden Micro IP54 switcheve. PrismSync osvjetljenje dolazi s tri RGB zone, a miš se može pohvaliti i AquaBarrierom zaštitom s IP54 oznakom.

SteelSeries Aerox 5 Wireless

Kao i za njegovog „brata sa žicom“, SteelSeries za Aerox 5 Wireless kaže da je najlaganiji bežični miš na tržištu sa svojih 74 grama. Ima bateriju koja, prema tvrdnjama tvrtke, garantira čak 180 sati igranja, a za samo 15 minuta punjenje korisnici mogu produžiti svoju sesiju igranja za oko 40 sati. Tu je i Quantum 2,0 Wireless i Bluetooth tehnologija, kao i TrueMove Air senzor te devet programabilnih tipaka.

SteelSeries Aerox 9 Wireless

Foto: SteelSeries
Foto: SteelSeries

Aerox 9 Wireless sa svojih je 89 grama nešto teži, ali i dalje spada u kategoriju laganih miševa. Ima 12 programabilnih tipki, što ga čini odličnim izborom za MOBA i MMO igrače. Opremljen je Quantum 2,0 Wireless i Bluetooth tehnologijama Golden Micro IP54 switchevima nove generacije, TrueMove Air senzorom, AquaBarrier zaštitom te baterijom koja bi trebala pružati 180 sati neprekidnog igranja.

Zainteresirani će kupci za Aerox 5 trebati izdvojiti 89,99 eura, za njegovu bežičnu inačicu 149,99 eura, a za Aerox 9 Wireless 159,99 eura. Dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici SteelSeriesa.