40 najboljih domaćih mobilnih aplikacija - Domaće je domaće

U prosjeku, većina nas na pametnim telefonima provodi više od tri sata dnevno, a to ujedno znači i da veći dio tog vremena trošimo koristeći raznovrsne aplikacije. U moru svjetski poznatih aplikacija, sve je više i onih koje su proizvod domaće pameti, stoga smo odlučili napraviti kratki pregled i izbor upravo ponajboljih domaćih aplikacija. Među njima, svoje su mjesto našle i one još uvijek relativno nepoznate, pogotovo na međunarodnoj sceni, ali tu je i nekoliko onih koje su se već imale priliku etablirati kao najbolje u žestokoj svjetskoj konkurenciji. Ukratko, svi oni koji vole otkrivati nove aplikacije ili se podsjetiti na neke odlične naslove koje su već imali prilike iskušati, naprosto će uživati u stranicama koje slijede…

Matija Gračanin petak, 30. rujna 2022. u 06:00

Od popularizacije mobilnih telefona, a posebice pametnih telefona, način kako komuniciramo značajno se promijenio. Međutim, napretkom pametnih telefona, koji su se tijekom vremena transformirali u zaista moćne i vrlo praktične uređaje, uvelike se promijenila i količina vremena koliko se provodi aktivno koristeći pametni telefon. Statistika je tu doista neumoljiva, pa se u prosjeku na globalnoj razini pametni telefon koristi više od tri i pol sata dnevno, i čini se da se vrijeme produljuje. Pritom se najviše pristupa Internetu i obično društvenim mrežama, ali i dobar dio toga otpada upravo na razne aplikacije. Nema što, službene trgovine aplikacijama za dva najpopularnija mobilna operacijska sustava (Android i iOS) doista su prepune raznovrsnim aplikacijama, i katkada doista nije lako pronaći specifičnu aplikaciju ili se odlučiti za neku od mnoštva sličnih.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 359 listopad 2022.

40 najboljih domaćih mobilnih aplikacijaHI-FI EXPERIENCE WEEK

KEF

Od 28.11. do 16.12. 2022. posjeti našu slušaonu na Zagrebačkom Velesajmu i uživaj u KEF Wireless aktivnim zvučnicima.

Kupi

Hibridno integrirano pojačalo

VINCENT SV-737

Bluetooth, WiFi, 20 Hz - 20 kHz, > 90 dB, 47 kOhm, 590 W, WAV, FLAC, APE, LPCM, MP3, ACC, AC3, WMA, 6 x stereo RCA, 2 x Optical, 2 x Coaxial.

24.999 kn 3.317,94 € Kupi

Wireless podni zvučnici

KEF LS60

Visokokvalitetan streaming, Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Roon Ready, Bluetooth, Spotify, Tidal, Deezer, 26 Hz - 36 kHz, 111 dB.

49.999 kn 6.636,01 € 52.699 kn Kupi