Apple Music od sada dostupan na Wazeu

Korisnici Wazea koji usput koriste i Apple Music, konačno će moći lakše upravljati glazbom tijekom vožnje do željene destinacije

Matej Markovinović četvrtak, 26. svibnja 2022. u 14:14
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Nakon dugo godina čekanja, Waze je predstavio podršku za Apple Music te je tako omogućio korisnicima popularne glazbene streaming platforme da s lakoćom upravljaju glazbom tijekom navigiranja i vožnje.

„Uz izravnu vezu između aplikacija, sada možete pristupiti sadržaju Apple Musica direktno iz Waze Audio Playera. Uživajte u više od 90 milijuna pjesama, desecima tisuća odabranih popisa za reprodukcije, Apple Music Radiju i drugima tijekom vožnje“, priopćili su iz Wazea.

Kako prenosi The Verge, Apple Music posljednja je velika glazbena streaming platforma za koju Waze nije imao podršku. Naime, aplikacija je prvi put uvela podršku za Spotify 2017. godine, a kasnije je dodala Pandoru, TuneIn i Deezer.

Osim toga, Waze podržava i druge popularne platforme, kao što su Amazon Music, YouTube Music, iHeartRadio, kao i brojne aplikacije za slušanje podcasta, vijesti te audioknjiga, uključujući popularni Audible, NPR One i Stitcher.