Brže tinderašenje - kad jednostavno ne možete čekati

Novim se ažuriranjem na ekranu korisničkog profila prikazuju željena vrsta veze, rodni identitet i ciljevi veze. Sve to kako bi se dobilo još više informacija o životu potencijalnog partnera

Tomislav Stanković petak, 17. ožujka 2023. u 06:00
📷 Image: Tinder
Image: Tinder

Informacije koje dolaze s ažuriranjem nisu novost za neke korisnike Tindera jer su ih mnogi već navodili u svojim biografijama. Na ovaj će način te informacije samo biti standardizirane i vidljivije, navedeno je u objavi.

Kada je u pitanju vrsta veze članovi Tindera sada mogu birati između opcija kao što su monogamija, etička nemonogamija, otvorena veza, poliamorija i otvoren(a) za istraživanje.

Što se sekundarnog rodnog identiteta tiče, omogućit će se jasnije izražavanje LGBTQIA+ zajednice koja je trenutno najbrže rastuća skupina na Tinderu. Članovi mogu birati između 15+ opcija te istovremeno odabrati do 4 opcije, uz svoju seksualnu orijentaciju i spol.

Ciljevi veze donose značke za profile članova koji eksplicitno prikazuju što pojedini korisnici traže. U ponudi su opcije poput dugoročne veze, dugoročne otvorene veze s potencijalom kratke veze, kratkoročne otvorene veze s potencijalom prema dugoj vezi, kratkoročne veze, prijateljstva ili "još uvijek shvaćam".

Da idu u pravom smjeru govore i rezultati njihove ankete u kojoj se doznalo da je 60% članova Tindera, u zadnja 3 mjeseca, dodalo ciljeve veze na svoj profil, postavši druga najpopularnija vrsta informacije na profilu, uz horoskopski znak.