Imgur u aplikaciji za Android dobio mogućnost postavljanja videa

Online servis za pohranu i dijeljenje fotografija Imgur dobio je novu službenu aplikaciju za Android uređaje koja omogućuje postavljanje, uređivanje, snimanje i dijeljenje video sadržaja

Matija Pavlić nedjelja, 5. kolovoza 2018. u 01:04

Online servis za pohranu i dijeljenje fotografija Imgur odlučio se na daljnje proširenje uvedene podrške za video sadržaj.

Nakon korisnika iOS uređaja i korisnici Android uređaja su u novoj inačici službene aplikacije (inačica 4.2.0.8477) dobili mogućnost postavljanja, dijeljenja i uređivanja video materijala s maksimalnim trajanjem od 30 sekundi.

Osim navedenog korisnici Imgur aplikacije za Android uređaje mogu putem aplikacije snimiti vlastiti video sadržaj te ukloniti postojeću ili odabrati vlastitu zvučnu podlogu za pripadajući video isječak.

Što se tiče pregledavanja novog video sadržaja sada postoje posebne ikone koje korisnicima Imgur servisa pri pregledavanju sadržaja jasno daju do znanja radi li se o fotografiji ili pak o video sadržaju.

Sav postavljani sadržaj na servisu unutar aplikacije se prema zadanim postavkama reproducira s isključenim zvukom. Imgur služenu aplikaciju za Android uređaje moguće je pronaći na službenoj Google Play trgovini.