Od sada možete ocjenjivati predinstalirane Appleove aplikacija na App Storeu

Apple je nakon dugo vremena konačno omogućio korisnicima da ocjene tvrtkine predinstalirane aplikacije koje imaju svoj odjeljak na App Storeu

Matej Markovinović četvrtak, 30. rujna 2021. u 16:51

Korisnici iPhonea i iPada, vjerojatno su ponekad poželjeli ostaviti ocjenu na App Storeu za poneku tvrtkinu aplikaciju koja je došla s njihovim uređajima, no ostali su zatečeni kada im to nije bilo dozvoljeno.

Međutim, čini se da se to od izlaska iOS-a 15 promijenilo, pa korisnici sada konačno mogu ocijeniti tvrtkine predinstalirane aplikacije te su se odmah bacili na posao, zbog čega je Apple Podcasts ocijenjen s dvije od pet zvjezdica, dok Files, Apple Maps i Home imaju nešto veće ocjene – između tri i tri i pol zvjezdice.

Korisnici su trenutno najzadovoljniji s aplikacijom za snimanje audio zapisa, Voice Memos, pa su joj dali 4,1 zvjezdicu, a zahvaljujući značajnom ažuriranju u sklopu novog iOS-a, dobro se drži i Weather s ocjenom 3,7.

Budući da je riječ o poprilično novom dodatku za kojeg još brojni korisnici ne znaju, većina Appleovih aplikacija ima svega nekoliko desetaka ocjena, no pretpostavlja se da će se to promijeniti u sljedećim tjednima, pa će tvrtka uistinu dobiti prave povratne informacije koje će moći iskoristiti za daljnja poboljšanja, prenosi 9to5Mac.

 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi