Značajka praćenja cijena za Chrome na Androidu

Budući da mobilna inačica Chrome nema mogućnost dodavanja višestrukih ekstenzija za praćenje cijena poput desktop verzije, nova značajka može biti poprilično korisna

Matej Markovinović subota, 24. travnja 2021. u 10:10

Posljednja verzija Chromea na Androidu donosi novu značajku koja može upozoriti korisnike na pad cijena, prenosi SmartDroid.

Iako je značajka dostupna svim korisnicima Chromea 90, čini se da se nekima ipak ne prikazuje automatski, pa ju je moguće uključiti ručno. Kako prenosi Android Police, za aktivaciju je potrebno u adresnu traku upisati „chrome://flags/#enable-tab-grid-layout“ te otvoriti padajući izbornik označene postavke. Nakon toga, potrebno je kliknuti na „Enabled Price notifications“ te će značajka, nakon ponovnog otvaranja Chromea, postati dostupna za uključiti.

Nakon što se značajka aktivira, Chrome će automatski nadgledati otvorene kartice te će korisniku poslati obavijest ako dođe do pada cijene određenog proizvoda. Trenutno nije poznato na koji će način značajka funkcionirati, no pretpostavlja se da će moći promatrati jedino otvorene kartice, što se čini kao pomalo nezgrapno rješenje.  

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi