Dizajn nadolazećeg Nothing Phonea (2) otkriven u renderima

Nothing Phone (2) zadržat će transparentnu stražnju stranu s LED-icama, no dizajn mu je više-manje jednak prethodnom modelu

Matej Markovinović utorak, 6. lipnja 2023. u 06:00
Nothing Phone (2).  📷 Foto: OnLeaks, Smartprix
Nothing Phone (2). Foto: OnLeaks, Smartprix

Nothing Phone (2) bit će globalno predstavljen već sljedećeg mjeseca, a sada je otkriven i njegov dizajn zahvaljujući neslužbenim renderima koje je objavio leaker OnLeaks u suradnji s portalom Smartprix.

Renderi pokazuju da novi Nothingov mobitel zadržava prepoznatljivu transparentnu stražnju stranu s LED-icama, no s poboljšanom ergonomijom, navodno. Zaslon se, naime, povećao sa 6,55 na 6,7 inča, te će imati zaobljenije rubove. 

Nothing Phone (2) 📷 Foto: OnLeaks, Smartprix
Nothing Phone (2) Foto: OnLeaks, Smartprix

U usporedbi s Phoneom (1), LED-ice na nadolazećem Nothingovom mobitelu bit će razdvojenije. To bi moglo značiti da će korisnici imati više mogućnosti za prilagodbu stražnjeg osvjetljenja. Dizajn sustava kamera ostaje isti, uz povećanje površine bljeskalice.

Nothing Phone (2) i Nothing Phone (1).  📷 Foto: OnLeaks, Smartprix
Nothing Phone (2) i Nothing Phone (1). Foto: OnLeaks, Smartprix

Podsjećamo da će Nothing Phone (2) biti pogonjen prošlogodišnjim Qualcommovim Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-om, čije performanse i danas nisu „za baciti“. Ostatak specifikacija trenutno nije poznat, no izvršni direktor Nothinga, Carl Pei, potvrdio je nedavno da će imati bateriju kapaciteta 4.700 mAH.