HONOR Magic5 Pro stigao u Hrvatsku, poznate i cijene

Novi HONOR Magic5 Pro dostupan je kod maloprodajnih partnera, a oni najbrži uz telefon dobit će na poklon i HONOR Watch GS 3 pametni sat

Bug.hr utorak, 25. travnja 2023. u 18:18

Globalni tehnološki brend Honor najavio je kako je njihov najnoviji flagship uređaj – HONOR Magic5 Pro, stigao na hrvatsko tržište. Uređaj će biti dostupan u ponudi maloprodajnih partnera: A1, Telemacha i Sancta Domenice, s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1.199 eura, a na domaće tržište stiže samo dva mjeseca otkako je predstavljen na Mobile World Congressu u Barceloni.

Najnoviji Honorov flagship u premium Magic seriji, dolazi uz značajno poboljšan dizajn, zaslon, kameru i performanse, pružajući budućim korisnicima vrhunsko iskustvo s najsuvremenijim inovacijama, o čemu ste već mogli čitati na našim stranicama.

Prilikom predstavljanja Honora Magic5 Pro, poznati hrvatski fotograf Tomislav Može održao je radionicu na kojoj je prisutnima pokazao kako najbolje iskoristiti napredne mogućnosti snimanja fotografija i videozapisa koje ovaj pametni telefon omogućuje. HONOR Magic5 Pro je pametni telefon s najboljim zaslonom i jednom od najboljih kamera na pametnim telefonima, što je potvrdio i DxOMark, najpoznatija ljestvica kamera pametnih telefona čiji stručnjaci vrše nezavisna testiranja elektroničkih uređaja.

"HONOR Magic5 Pro testirao sam na putovanju u Veneciji i telefon me oduševio svojim mogućnostima te ni u jednom trenutku nisam osjetio potrebu da koristim svoj primarni fotoaparat. Osim odličnih fotografskih mogućnosti, uređaj snima i vrhunski 4K video. Napravio sam usporedbu s profesionalnom filmskom kamerom koja je 7 puta skuplja i ni ja ni kolege nismo primijetili značajnu razliku", istaknuo je Tomislav Može.

Uz 6,81-inčni LTPO zaslon s četverostruko zakrivljenim staklom, uređaj je opremljen i novom tehnologijom osvjetljenja zaslona, svjetline do 1800 nita. Tu je i sustav trostruke kamere koja se sastoji od 50MP širokokutne, 50MP ultra-širokokutne i 50MP telefoto kamere.

Premium uređaj Honorove Magic serije zasnovan je na Snapdragon Gen 2 čipsetu – prvom SoC-u koji donosi integriranu Wi-Fi i bluetooth povezivost. Ističe se i baterija kapaciteta 5100 mAh , s podrškom za HONOR SuperCharge 66W žično i 50W bežično punjenje. HONOR Magic5 Pro koristi UFS 4.0 memoriju koja nudi brzine pohrane do 4000 Mbps. Uređaj dolazi i s najnovijim LPDDR5X DRAM-om.

HONOR Magic5 Pro u Hrvatskoj je dostupan u boji Midnight Black. Uređaj je dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.199 eura, a prvi kupci na poklon dobivaju i HONOR Watch GS 3.